pondelok 9. marca 2015

Odšťavovač citrusov

Nálevka i lisovací kužel z nerezu. Výborná stabilita a funkčnost. Lis na citrusy elektrický - nerezový, 160W, integrovaná rukoväť, filter na dužinu, nízka . Profesionálny odšťavovač Posledných ks.


Kitchenaid JE odšťavovač citrusov pre kuchynské roboty Artisan.

Odšťavovač pripraví z ovocia, alebo zeleniny zdravý nápoj. Môžete si vybrať odstredivkový, alebo rozdrobovací tlakový odšťavovač. TIP: Zobraziť lisy na citrusy , ktoré síce nestoja veľa, no zároveň veľa.


Pokud sháníte praktický a moderní odšťavňovač , elektrický odšťavňovač Double Orange Juicer je skvělý pomocník do . Gorenje je výrobca vysoko kvalitných domácich spotrebičov, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, sú luxusné a majú dlhú záruku. Objavte Philips odšťavovač citrusov. Zistite prečo tieto odšťavovač citrusov vyhovujú vašim potrebám.

Porovnajte, prečítajte recenzie a objednajte si ho online. OKAY Tovar: Mimoriadne kvalitný odšťavovač. Máte radi čerstvú šťavu z ovocia?


Stroj je vybavený silným motorom a so silnou oceľovou prevodovkou. Je to najrobustnejší a takmer. Predám odšťavovač citrusov ,je plne funkčný,pár krát použítý.


Predám nepoužitý odšťavovač citrusových plodov zn. Prezri si u nás kitchenaid odstavovac citrusov je a porovnaj ceny v 10. Stačí zatočiť do citrusu a po zatlačení na plod Vám potečie požadovaná šťava. Lisovací kužeľ je optimalizovaný tak aby ste neprišli ani o jedinú kvapku šťavy získanej z citrónov, limetiek a pomarančov. Pre ľahkú a rýchlu prípravu džúsov z čerstvých citrusových plodov.


Peterhof ručný odšťavovač citrusov , Peterhof ručný odšťavovač citrusov je jednoduché zariadenie bez elektrickej energie. Perfektné pre čerstvú a lahodnú šťavu. Cena za kus, €, €. KITCHEN CRAFT Lemon Reamer - odšťavovač citrusov.

Nerezový odšťavovač citrusov z kolekcie Master Class britskej značky Kitchen Craft. Automatický odšťavovač citrusov , Expressa Orange. Tupperware lis na odšťavovanie ovocia použitý jeden krát.


V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Všetky fotografie a práce sú autorským dielom Mateja Kováča a sú chránené autorským zákonom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky