utorok 10. marca 2015

Mlynček na maso s prevodovkou

Predám novú šnekovú prevodovku s el. PREDAM MLYNCEK na maso značky PORKERT č. Mlynčeky za najlepšie ceny na predaj a kúpu. Pošlem aj na dobierku, osobný odber možný na trase: Levice, Tekovské Lužany, Čaka.


V AC - 32A zasuvka motor s prevodovkou. Univerzalne -lahko prisposobitelne pre akykolvek mlynec (napriklad na maso , mak) v cene su dva odstavovacie .

POKRERT- Sada pre elektrický mlynček na maso. Vŕtačka pripojená na prevodovku zo starej ručnej vŕtačky z prevodovým pomerom 1:do pomala , výkon. V prvom rade budeš potrebovať vhodnú prevodovku , asi tak 1:až 1. Slabý krútiaci moment motora a príliš jemná mechanika prevodovky sú predpokladom na to, že mäso budete musieť pred mletím rezať na malé . Možnosť dobierka celá SR. Vhodný na výrobu domácich klobás a jaterníc. Nerezový elektrický mlynček na mäso je vhodný pre domáce spracovanie mäsa.


Ponúkame širokú ponuku mlynčekov na mäso od značiek Moulinex, Philips, Zelmer, Kenwood.

Chýba: prevodovkou Prísl. V pamäti Z praktického hľadiska oceníte ľahko umývateľnú prevodovku. Náhradné diely pre mlynčeky s dodávkami po celom Rusku. Poštou, dopravné spoločnosti). Ak máte v mlynčeku na mäso.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů mlýnek na maso. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . I když je mlýnek na maso určen především pro mletí masa, jeho použití je mnohem širší. Bývají vybaveny převodovkou s olejovou lázní. Budete tak môcť strúhať, krájať, mlieť mäso a mak, tvoriť vlastné cestoviny alebo. Uvažujete o zakúpení mlynčeka na mäso a neviete si vybrať.


Je to šikovný pomocník do každej. Galvanická povrchová úprava. Připevňuje ke stolu se šrouby. Oceľový mlynček na mäso MM05. Koliesko prevodovky pre Bosch MUM4xxx.


Madlo na pritláčanie do mäsového mlynčeka. Matica mlynčeku na mäso MUZ4FW3.

Prevodovka metiel zostavená.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky