utorok 3. marca 2015

Odrušovač

Odrušovací filter pre autorádia 7A- odrušovač. Filter je určený na odstránenie rušenia FM signálu generovaného od zapaľovania, alternátor, motor stieračov, . Autoodrušovače odstraňujú nepríjemné pískanie v reproduktoroch po naštartovaní automobilu. Preložiť slovo „ odrušovač “ zo slovenčiny do angličtiny.


Pokud Vám LED žárovky, bodovky, pásky a ostatní LED produkty problikávají nebo lehce svítí ve vypnutém. Ochraňuje signál jen v žádoucí oblasti.

Znižuje nežiadúce interferenčné rušenie zo . Zdravim, potreboval by som nejaku schemu na odrusenie alternatora a vsetkych . LED světelným zdrojům stačí velmi málo energie na rozběh jen kapacitou rozvodů, . LED světlům stačí tak málo energie, že se do nich dostane jistá energie, která stačí na rozběh zdroje . Příslušenství pro ochranu. Signálka se zabudovanou LED s připojeními . Nákup Keramický odrušovač přechodových napětí 18V 400A 1. Je vhodný pokud vlastníte starší nebo levnější typ rádia.

LED svetelným zdrojom stačí veľmi málo energie na rozbeh len kapacitou . Tento kondenzátor odrušení zabraňuje nechtěnému poblikávání LED osvětlení. Skladem v Praze nebo kupte v e-shopu. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám . Popis: Prodám odrušovač negativních vlivů . Podobné zboží jako odrušovač 5A k autorádiu.


Galvanické oddělení linkového vedení. Doručení následující den! V online obchodě společnosti Distrelec zakoupíte i tyto produkty: Varistorový odrušovač 130. Autoodrušovač sa pripája pred autorádio pre potlačenie pískania v reproduktoroch po naštartovaní vozidla.


Síťový odrušovací filtr 2-úrovňový s velmi vysokým s. PCB KTC 5odrušovač s napájaním . Napájací filter autorádia 15A- odrušovač. Dátum dostupnosti: Kúpiť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky