utorok 24. marca 2015

Electrolux indukcna varna doska

Plne indukčná vstavaná varná doska vám ponúkne pohodlie, rýchlosť, jednoduchú. Okrem toho sú indukčné varné panely bezpečnejšie, jednoduchšie sa čistia a majú. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Je jednoducho zabudovateľný a vďaka ideálnym rozmerom . Buďte pány své vlastní kuchyně!


Staňte se opravdovými mistry vaření a ovládněte svou kuchyni!

Vyberáme indukčnú varnú dosku a do finále sa dostali tri. Electrolux , ktorý vám prinesie ve¾a. Varná doska indukčná , ovládanie posunom, podsvietený ukazovateľ … 36€ bez DPH 30€.


Typ výrobku: elektrická varná doska. Indukčné zóny s funkciou zvýšenia . Je rýchla a presná, vhodná aj do profesionálnej kuchyne. Rýchlosť a presnosť na dosiahnutie ešte lahodnejších výtvorov.


Priamy prístup ku všetkým ovládacím prvkom.

Pri cene 2€ je produkt v strednej cenovej triede. Nezávislá doska s vlastným ovládaním. Doska so skosenými hranami. Okamžité nastavenie: technológia dotykového posuvného . Ako vybrať indukčnú varnú dosku. Poradíme vám, podľa čoho si vybrať varnú dosku presne podľa vašich potrieb.


Malý test: Či je nádoba vhodná na indukčnú varnú dosku , zistíte, ak sa na jej dne. Stačí prekryť jeden zo štyroch vyznačených bodov. Funkcia zvýšeného výkonu na varnom paneli. Biela technika, Rúry a varné dosky.


Je prostě vestavný a díky ideálním rozměrům získáte dostatek . Okrem toho, že najviac šetrí elektrickú energiu spomedzi všetkých dosiek, je i . Ak potrebujete vaše jedlo rýchlo ohriať, iste využijete funkciu Power Booster. PHD 6F2C indukčná varná doska PHILCO .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky