piatok 20. marca 2015

Electrolux enn2854cow

Vyznačuje sa variabilným vnútorným . Dizajn skrine: vstavaný, Farba: biela, Uchytenie dverí:. Kombinovaná chladnička s mrazničkou Frost Free, Ovládání: elektronické LC Odmrazování mrazničky: Automatické, Počet kompresorů: Hlučnost (dB(A)): . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Skladování v chladu s nízkou spotřebou energie u spotřebiče se špičkovým . Zatím nebylo ohodnoceno ).

Nadstandardně vybavená vestavná lednička Electrolux, která zaujme hlavně beznámrazovou technologií . Nadštandardne vybavená vstavaná chladnička Electrolux, ktorá zaujme hlavne beznámrazovou technológiou FrostFree. Ukládejte jídlo v jakékoli oblasti chladničky. Kategorie výrobku Chladnička s mrazničkou. Celkový čistý obje263L, Celkový hrubý obje280L . TPD rodina pri nákupe spotrebičov značiek Electrolux alebo AEG do 31.


Dárek zdarma, záruka původu. Jistota bezpečného nákupu, akční.

Zobacz inne Lodówki do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Ledničku vám dovezeme vlastní dopravou a zdarma vyneseme do. Vstavaná kombinovaná chladnička, mraz.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Bewaar uw voedingsmiddelen om het even waar in uw koelkast. Typ: kombinovaná s mrazničkou dole.


ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Electrolux. Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Energetický informační list.


Technologia Inteligentny NoFrost zapewnia optymalną wilgotność w chłodziarce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky