štvrtok 26. marca 2015

Plastove sudy nitra

Len v nitrianskej predajni máte možnosť u nás zakúpiť plastové nádoby! Predám plastové sudy 1L so šrubovacim uzáverom a tesnením, nové, nepoužite. Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy dostupné v online bazári. Vhodný na sudy na vodu 200l a 300l.


Plastové sudy , nádoby a kade na hrozno a víno. Nájdete tu aj sudy na vodu, či nádoby na medovinu, pálenku alebo iné tekutiny.

Plastový sud na dažďovú vodu, okrúhly s objemom 5litrov. Odoláva vonkajším vplyvom. Sud plastový 1litrov na kvas, vodu, závitové veko 4. Sudy na dažďovú vodu v e-shope HORNBACH.


Vhodné na kvas, vodu, reštauračný odpa krmoviny. Kade, plastové nádoby, barely, kanistre, demižóny. Nádoba plastová biela 100L, možnosť dokúpenia veka . Ponúkame plastové samonosné vodomerné šachty, plastové žumpy, nádrže pre chov rýb, odlučovače tukov, sudy na kapustu, . Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej .

Díky zastoupení obou hlavních výrobních technologií – vyfukování i vstřikování plastů , jsme schopni flexibilně reagovat na požadavky zákazníků, a to nejen ve . Plechové sudy s UN kódom na nebezpečné látky, do poľnohospodárstva, potravinárskeho, chemického, petrochem. Rozmery: priemer 70cm, výška 86cm, objem 240L. Lodné vaky a sudy slúžia na prechovávanie vecí v suchom stave počas plavby.


Sú dôležitým doplnkom pri organizácii splavu. Vyberte si vak, alebo sud. Tu nájdete kruhové nádoby vhodné na skladovanie vo vašej firme - Vybavenie pre firmu. Porovnajte firiem v lokalite Nitra : BINS s. Steinsdorferová Michaela - Včelársky obcho AGROCENTRUM - Richard Végh, Meva‐SK s. Výroba kontajnerov na zber komunálneho odpadu, plastové kontajnery na zber komunálneho a separovaného odpadu. Farmárik Vám ponúka širokú škálu demižónov, plastových nádob, sudov, fliaš, fliaš na dekoráciu a ostatného príslušenstva potrebného na bezpečné . Všetko pre vinohrad - nerezové sudy, plastové sudy , mlynčeky a odstopkovače, demižóny, čerpadlá, kade, zátky, termokapsle, fľaše, náradie.


Výber siaha od jednoduchých prepravných nádob z plastu , cez plastové prepravky. V kategórii Veľké nádoby z plastu Vám ponúkame produkty nasledovných . Sud s ventilom a vekom plastový zelený online od Merkury Market. Predávame sudy , vedrá, kompostéry, zásobníky na daždovú vodu, záhradné koše, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky