utorok 3. marca 2015

Nahradne metlicky na mixer

MOULINEX , TEFAL mixér – náhradné diely. Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e- shopu. V kategórii príslušenstvo k mixérom nájdete rôzne náhradné fľašky k smoothie.


Kenwood KAH358GL mixér k Major, Chef. Používame len originálne náhradné diely a príslušenstvo.

Krájač mixéra pre nadstavec na hranolky. Jednotka na šľahanie ručného mixéra. Nástavec s hrubým sitkom pre mixér. Ručný mixér Šľahanie Áno Hnetenie Áno Sekanie-krájanie Nie Drvenie ľadu Nie Regulácia rýchlosti Áno Pulzný spínač Áno Pracovná nádoba . Podľa oddeleníPodľa značky. Vyhľadajte náhradné diely a príslušenstvo k produktom značky Russell Hobbs.


Telesá ohrevu, náhradné diely do práčiek a umývačiek riadu Whirlpool, Electrolux, Zanussi,. Pokiaľ poznáte číslo vášho produktu .

Bohužiaľ motorová časť nám vypovedala službu. Gorenje využíva po novom v rámci zefektívnenia a zrýchlenia svojich distribučných služieb sieť zmluvných servisných . Ak potrebujte opraviť niektorý z malých domácich spotrebičov Bosch (napr. mixér , vysávač alebo napríklad žehličku), najľahším spôsobom je obrátiť sa na . Prídavné strojčeky, nástavce, nože metly a náhradné diely k výrobkom Zelmer - roboty, ručné šľahače,. Ponorný mixér plastový (182838 481) Zelmer. Náhradné komplet čepele pre vákuový mixér Vidia (Ozen). Originálné náhradné diely.


Kúpim funkčné náhradné diely na ručný mixér zn. Tu nájdete pre každé elektrické náradie vhodný náhradný diel – vo vysokej kvalite, . Pozrite si predajcov náhradných dielov elektrospotrebičov s dôležitými kontaktmi. Prosim Vas, vie mi niekto poradit, kde viem zohnnat na rucny mixer.


Je nutné i fotku metličky , mám doma tri druhy metličiek, každá má iné . Potrebujem dokúpiť príslušenstvo alebo vymeniteľné brity pre holiace strojčeky Philips? Brity, príslušenstvo aj nástroje na čistenie. Spotrebiče pre vašu domácnosť a osobnú starostlivosť s tradíciou viac ako rokov prinášajú vysoký štandard a inovácie do vášho domova.


DJ mixer príslušenstvo, komponenty a náhradné diely pre mixpulty DJ a zmiešavacie pulty, vrátane fadery a gombíky, posuvníky.

K dispozícii na objednávku z . Vyberáme a testujeme stále nové odšťavovače, mixéry a citrusovače. Tie najkvalitnejšie zaraďujeme do svojej ponuky. Vybrané náhradné diely nájdete na našej stránke v zozname výrobkov dolu.


Ponúkame odšťavovače Sana.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky