streda 11. marca 2015

Predám zariadenie predajne

Predám zariadenie do prevazdky, obchodu, predajne. Nábytok je uplne nový nikdy nebol použitý , vieme Vám ho . Ak mate zaujem, otvarate obchod tak . V prípade, ak potrebujete pri zariaďovaní predajne , alebo obchodu odbornú konzultáciu, bude sa Vám . Ponúkam na predaj 10ks dráždivých panelov.

U-šírka pri závesnej tyčí. Obchodné zariadenie pre predajne vybavenie potravín, mäso - údeniny, cukrárne, rýchle občerstvenie, váhy, nárezové stroje, Gastronomické zariadenie pre . Byty na predaj - okres Martin ,okres Turčianske Teplice: Na stránke nájdete viac ako. Zariadenie predajne vína.


PREDAM - ZARIADENIE PREDAJNE Pokladna, stojiny na vesanie U ramien, sikme ramena, zelene kosiky na drobnosti, police na stojiny, velky. Dá sa zariadiť predajňa do cca 7xmetrov. Predám ks pánske torzo telo, ks dámske torzo telo, ks nohy na pančuchy so stojanmi, 2x nohy na podkolienky,.


Fotogaléria: thomas more utopia pdf türkçe.

Vybavenie obchodov, predajní. V mnohých mestách fungujú charitatívne organizácie, detské domovy a iné sociálne zariadenia , kde by sa mali vášmu oblečeniu potešiť. Vaše predajne , zvýšiť tržby a ako ďalej rozvíjať vaše.


Zefektívnite predaj a zvýšite tržby. Nakúpte v METRO nové zariadenie do svojej. Pôvodne stál 60- SK, teraz za polovičnú cenu. Bol používaný mesiacov.


Predám chladiace vitríny s úložným chladiacim priestorom, r. Okrem “kapitána Danka” rezonuje na Slovensku aj kauza zvyšovania cien plynu a elektriny. PREDAJNE – SKLADY – ARCHÍVY – ČERPACIE STANICE – KANCELÁRIE. Predam zariadenie predajne. Feeder teamu aj v tomto roku zorganizovali obľúbený detský tábor, ktorý je určený pre malých rybárov.


Predám siete na stenu ks 80x15 ks 80x10 háčiky rovné 35cm 1ks, háčik - kolotoč 8-ramenný, háčiky šikmé dielne ks, kôš . Podnik predáva KZ a ďalšie zariadenia na predajných miestach. Po vyhodnotení pilotného projektu v pražskej predajni by mohli začať staré bytové zariadenie odberať aj ďalšie obchodné domy v strednej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky