pondelok 20. júna 2016

Zariadenie predajne s textilom

Vybavenie predajne a zariadenie predajne v online bazári. Jednotlive kusy je mozne . Zabezpečenie predajní , elektronické systémy. Etiketovacie kliešte, Textilné kliešte.


Predajné pulty sklenené, plné.

Predám kompletné zariadenie predajne textilu regály,pult,stoly,figuríny,2ks. Kancelársky nábytok Košice - poradenstvo, návrh v 3 výroba aj na mieru, dodanie do týždňov, rozvoz v SR zdarma, výber stolov, skríň. Zariadenie predajne textilu pre dámy.


PREDAJNE – SKLADY – ARCHÍVY – ČERPACIE STANICE – KANCELÁRIE. Dá sa zariadiť predajňa do cca 7xmetrov. Vybavte si svoju predajňu čo najfunkčnejšie.


Rýchle dodanie a veľmi priaznivé poštovné.

STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Skladá sa : -Slot panely v dĺžke 18m ,farba. Ponúkame rôzne druhy kvalitných vešiakov pre profi použitie. Predám ks pánske torzo telo, ks dámske torzo telo, ks nohy na pančuchy so stojanmi, 2x nohy na podkolienky,. Material drevotrieska tm. Predám policové regále vhodné na ZARIADENIE PREDAJNE, alebo menších.


Predám zariadenie do predajne s textilom vo farbe čerešňa. Návrh, výroba a montáž zariadení pre predajne - vitríny, obchodné regály, regály na textil, pulty, stojany, košíky. Dohodou), Nabytok do predajne textilu (Dohodou), . TEXTILE HOUSE FOR EURO TRADE s. BOROTEX predajňa textilu. Bývanie › Domácnosť › Skladovanie a úložné systémy V pamäti Skladovanie textilu nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni ! Identifikačné údaje zariadenia a prevádzkovateľa. Názov zariadenia : Adresa zariadenia : Prevádzkovateľ, jeho adresa: IČO:. Predám siete na stenu ks 80x15 ks 80x10 háčiky rovné 35cm 1ks, háčik - kolotoč 8-ramenný, háčiky šikmé dielne ks, kôš .

Náušnicový stojan vhodný do vašej predajne či galérie pre efektnú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky