štvrtok 30. júna 2016

Skrina buk

TEMPO AS NEW 00 policová, buk skriňa policová sektor vhodný na zariadenie kancelárii, pracovní, školských učební alebo zasadacích miestností . Látkové skrine , menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Vyrobená v bukovom dekore. Rozmery (ŠxVxH): 144x175x4cm.


Skriňa HAGENDRUP 96x1buk. Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu.

Kúpite online v eshope Mobelix. Korpus skrine a takisto jej dvierka a zásuvky sú v modernom farebnom prevedení buk. K dispozícií máte ďalších 6 . LA ponúka bohatý úložný priestor, ktorý je vo vnútri.


Slúži na odkladanie vecí a udržiavanie poriadku. DREVONA ponúka skrine šatníkové, vešiakové, kombinované i . Skrine ešte stále nevyšli z módy. Vašej domácnosti novú energiu.


Klasická 4-dverová skriňa VILMA 4D je tvorená niekoľkými policami a 2-mi vešiakovými tyčami.

Je vyrobená z kvalitnej LTD dosky, ktorá je ľahká na údržbu. Pridať do nákupného zoznamu. Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police, zásuvky, závesné tyče a rad ďalších doplnkov. Pri určitých typoch programov máte . Naše šatníkové skrine sú vyrábané s vešiakovou tyčou, s policami i bez políc.


Drevená šatníková skriňa so závesnou tyčou, odkladacou poličkou a cylindrickým zámkom. Môže byť doplnená o ďalšie nastaviteľné police. Ceny produktov v e-shope sú konečné a nie je . Kvalitní šatní skříň do ložnice dub sonoma, buk , model Gordo Buk 91.


MB Domus Skříň s posuvnými dveřmi SMART 0 buk. Ukážeme kde môžete šatníkové skrine najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Unikátna šatníková skriňa SF4je vyrobená z kvalitného masívneho bukového dreva s možnosťou namorenia na ďalšie farebné prevedenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky