pondelok 20. júna 2016

Komoda na tv

Televízne komody Nova sa vyznačujú elegantným dizajnom a kvalitnou konštrukciou. Sú vhodné pre každé zariadenie. Perfektne sa hodí na na uloženie vecí, ktoré potrebujete ukryť pred očami . TV skrinka je ako užitočným kusom nábytku, tak štýlovým doplnkom do veľkých obývačiek i menších priestorov, keďže v ponuke máme úzke i široké skrinky pod.


Stolík na TV Pipralla Mustard 220.

Veľké televízne steny sú dnes pomaly nahradzované TV stolíky, ktoré zaberajú menej miesta, ale je možné na ne uložiť často aj väčšiu televízii ako do. Spojenie moderného štýlu a pôvabného dekoru je úplne typické pre TV stolík Vigo. Veľké množstvo úložného priestoru a moderný dizajn z neho robia skvelý.


Moderní komoda pod televizi vyrobená ve spojení bílé a černé barvy. Dizajnová komoda TV v štýlovom farebnom prevedení vytvára exkluzívny efekt celého priestoru. Jednoduchosť a nápaditosť pôsobí moderne a útulne.


Televizní komody Nova se vyznačují elegantním designem a kvalitní konstrukcí.

Skříňka se otevírá systémem tzv. PUSHCLICK (pouhým zatlačením do dvířek). Uvnitř naleznete volné komory bez polic.


Otevírání dvířek je z hora dolů . Creativ TV je nízka komoda z kolekcie Creativ s dvoma dotykovo otvárateľnými zásuvkami a centrálnou policou určenou na elektroniku. Ať klasická se zásuvkami nebo s dvířky a poličkami – svůj úkol jako úložný prostor splní komoda vždy perfektně. Komody jsou ale mnohem více než jen místo . Môžete ju využiť ako TV stolík aj ako komodu. V ľavej časti je presklená časť s efektne . TV komoda TOGO s osvetlením je moderným sektorovým nábytkom. Tenká televize na krabici od banánů nevypadá dobře a proto potřebujete moderní televizní stolek.


Vyberte si ze stovek barevných kombinaců TV stolků. Velké televizní stěny jsou dnes pomalu nahrazovány TV stolky, které zabírají méně místa, ale je možné na ně uložit často i větší televizi než do klasické. Sektorový nábytok SEVILLA dovezieme zadarmo.


Moderné komody pod TV do obývačky na predaj za super cenu.

Kúpite online v eshope Mobelix. Vyobrazená barva TV komody: wenge. Komoda TV 1LABYRINT LA- nabytek-bmark. Popis: Nabízím k prodeji komodu pod TV , pouze osobní převzetí. Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad.


Ponúkame moderný nábytok vysokej kvality za nízke ceny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky