pondelok 20. júna 2016

Zanussi zrg11600wa

Najlepšie ju využijete v menších bytoch, v garsónke, na. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Nyní si každý může užít jednoduchost a praktičnost dobrého skladování čerstvého jídla díky této praktické a úzké chladničce, která se vejde skoro kamkoliv.


VOĽNE STOJACA JEDNODVEROVÁ CHLADNČKA BEZ MRAZIACEHO BOXU. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte .

Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Základní informace Vlastnosti Hrubý objem chladničky (l) 1Zavěšení dvířek Vpravo, zaměnitelné doleva Energetický informační list . Každý si teraz môže vychutnávať jednoduchosť a pohodlnosť množstva čerstvých potravín vďaka úzkej chladničke, ktorá sa zmestí takmer všade. Jedná se o úsporný a praktický . Genuine spare part for select models of Zanussi and Electrolux fridge freezers More . Trgovina Zagreb:Raspoloživo.


Centralno skladište Sesvete:Artikl po . Free Delivery on orders over £50.

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Mechanické ovládání teploty. Poličky chladničky: plná šířka, Skleněné s lištou. This spacious fridge from Zanussi offers ample room for a weekly food shop. The extra-large salad drawer and the height adjustable glass shelves ar.


Jednodverová chladnička v bielom prevedení s čistým objemom 1l. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Vyberte si volně stojící ledničku Zanussi na Electro. Nabízíme volně stojící ledničky v mnoha provedeních, velikostech a energetických třídách.


We stock a great range of . Osobní odběr na pobočkách. Find deals from shops and read reviews on PriceSpy UK. Compare offers from Zanussi. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Ook voor ondersteuning en handleiding per. Kapacitet hladnjaka: 98l. Mehanička kontrola temperature.

Automatsko odmrzavanje hladnjaka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky