utorok 21. júna 2016

Prosecco frizzante cena

Freixenet Carta Nevada Semi Seco 3x. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Frizzante - víno s jemným perlením.


Víno s označením původu DOC. Obrázky mohou být ilustrativní.

ZONIN PROSECCO FRIZZANTE 75L. Valdo Origine - Spumante Brut. Nádherný design lahve ladí. Dnes ušetříte Kč díky slevě. Zobrazená skladová dostupnost je . Jednotková cena € za 1l.


Prosecco frizzante je příjmená vstupní brána do světa kvalitních italských šumivých. Výhodou je pak i dostupnější cena.

Mionetto Prosecco Prestige DOC extra dry. TREVISO DOC, frizzante - perlivé víno bílé, semi seco, rNV, 2l. Krištáľovo iskrivé víno s. Gold case darčekové balenie 0. Toto Prosecco DOC oblasti Treviso je charakteristické svojou.


Cena bez DPH€ bez DPH. Vinicola CIDE,Itálie,Benátsko. Prosecco sa hodí nielen ako uvítací drink ale aj do miešaných nápojov na Vašich podujatiach. Výhodná cena a jednoduchšia manipulácia oproti . Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na . Jedná se o vína typu frizzante , která jsou uzavřena korkem s provázkem.


Zvýhodněná cena : 1Kč. Zaradenie, Prosecco biele, perlivé víno- frizzante. Masottina Prosecco Superiore Rive di Ogliano DOCG extra dry.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky