utorok 7. júna 2016

Komoda uzka

Info o montáži: Nezmontované. Veľký výber moderných komôd v rôznych prevedeniach. V našom eshope nájdete tie najpredávanejšie Úzke komody len so zásuvkami.


Nakúpte u nás dizajnovo prepracované, štýlové Úzke komody len so zásuvkami. Balcony v kombinácii bieleho povrchu a imitácie šedého betónu. Oceníte extra objemné úložné zásuvky, kde budete mať.

Prezrite si Úzke komody na stránkach mojnabytok. Ponúkame Úzke komody vo výbornej kvalite za výhodné ceny. Na své si přijdou příznivci klasického . Komoda úzka zásuviek 829. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Sektorový systém Finezja pozostáva zo solídneho a moderného nábytku vo farbe Dub sonoma.


Finezja, vďaka veľkému počtu prvkov je ideálne prispôsobená . Materiál: masiv borovice s povrchovou úpravou lak.

Tloušťka korpusu a čelních ploch 8cm. To Vám tentokrát prináša značka Faktum. Detská drevená komoda Lolly je toho najlepším dôkazom. Rustikální komoda KINGA šuplíková úzká.


Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad. Dodávame v odtieni kombinácie biela s dubom. VILLAGE- komoda P8SSVL4 sektorová spálňa v provensálskom štýle. Doprava spálne je zadarma.


REA DENISA UP 0s piatimi zásuvkami. Máte úzkou chodbu a potřebujete do ní umístit nábytek? Novinky, rady a tipy najdete v e-magazínu HOME. Práve v predsieni, ktorá je často malá alebo úzka , sa veľmi dobre uplatní highboard alebo vysoká, úzka komoda , keďže zaberá málo miesta, no vytvára veľa . Kvalitný nábytok z dubového masívu.


Skladá sa z masívneho čela, MDF (drevovláknitých) bokov a chrbta zo sololitu. Kompletný sortiment značkového nábytku VOX.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky