utorok 7. júna 2016

Drziak vesiakovej tyce

CPS Interiér E-shop v ktorom nájdete potreby pre výrobu a zariaďovanie interiérov. Bočný držiak oválnej vešiakovej tyče. VES vešiaková tyč x 15x 7mm - 3m.


DRŽIAK VEŠIAKOVEJ TYČE -VE4 Slovensko. Bez DPH: € S DPH: €. Kovanie pre šatníkové kovanie - Katalóg.

Popis produktu držiak vešiakovej tyče - oválnej, bočný. Balenie obsahuje: držiak tyče - ks . Koncovka na oválnu vešiakovú tyč , materiál zliatina, farba chróm,. L - lakovanie práškové ľubovoľnej farby.


Elegantný držiak vešiakovej tyče 3mm veľmi praktického systému, ktorý sa prispôsobí vašim potrebám. SLOTTY úchyt vešiakovej tyče, 3mm, satén . GLT drziak na vesiakovu tyc chrom okruhly. Vešiaková rozeta - okrúhla ukonončovacia - lesk chróm ,ks. Vešiaky, ramienka, závesné tyče , háčiky a držiaky pre zavesenie rôznych predmetov a odevov v.

Farba: Nikel Materiál: Kov. Vešiak na stenu pre mopy , metly, hrable a ďalšie náradie. Tyč na uteráky LUCIDO 75cm značky KELA je vyrobená z nerezovej ocele a balenie. Compactor Malý vešiak na uteráky bez vŕtania. Tyč závitová, pozinkovaná, m, trieda pevnosti 4. PVC sprchová hadica 5m, držiak na sprchu, lesklý chróm.


Vešiak z otočených ramienok na šaty v držiaku z preglejky. FESTIVAL vešiak , tyč čiernej farby bez držiaka na dáždniky. Praktický dvojitý vešiak na kolieskach má výškovo nastaviteľnú konštrukciu a dolnú.


Držiak na kravaty EASY PLUS . Závesná tyč Metaltex Lonardo, dĺžka cm. AZP BRNO vešiak uterákov 536x54x95mm, jednoduchý, nerez.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky