streda 15. júna 2016

Drevena stolicka

Buková stolička s výškovo nastaviteľným sedadlom i opierkou nôh. Má samozrejme tiež bezpečnostný pás. Drevená záhradná stolička ZKz tepelne upraveného dreva ThermoWood.


Záhradný nábytok PROWOOD je vďaka materiálu ThermoWood odolný voči . CD-jedálenská stolička, biela.

Stolička dřevěná v jednoduchém a účelném designu. Dřevěná stolička je vyrobena ze smrkového dřeva s lakovaným povrchem. Kvalitné drevené stoličky, na ktorých sa bude sedieť jedna radosť. Kam by ste posadili hostí ak nie na krásne stoličky.


Jedálenská stolička EDINA z masívneho dubového dreva pristane každej kuchyni a poslúži dlhé roky. Vyrobená je z masívneho bukového dreva vo farebnom prevedení wenge a béžová látka. Doprajte svojej rodinke príjemné pohodlie pri dobrom jedle. Vaša vyhlásená domáca kuchyňa získa ešte lepší zvuk, keď ich k tomu posadíte na drevené stoličky .

Drevená čalúnená jedálenská stolička s čalúneným sedákom. Rozmery (ŠxHxV): 45×50×1cm. Jednoduchá stolička vhodná aj do kaviarní a barov. Môžete si ju zakúpiť aj. Veľmi pekná a zároveň praktická drevená stolička KLUPS ZAJAČIK cappucino.


Pohodlie, ktoré vidíte okom a pocítite na tele - to je jedálenská stolička ABRIL. DEMA detská drevená stolička Barborka za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Výškovo nastaviteľná, s bezpečnostným pásom. Vďaka tejto technológii sa predĺžila životnosť materiálu, . Drevená stolička z masívneho bukového dreva , čalúnená , vhodná do Vášho hotela alebo reštaurácie. Farebné prevedenie prírodná , jelša , orech , čerešňa . Pracovná drevená stolička - plastový kríž, klzáky.


Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Pridať do nákupného zoznamu. Umývateľná jedálenská stolička s oceľovou konštrukciou.

Operadlo a sedadlo sú vyrobené z kvalitnej lakovanej bukovej preglejky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky