utorok 14. júna 2016

Pekáče na husi

Liate do formy, medovožltá glazúra. Vysoký výpal zaručuje vysoké úžitkové vlastnosti. Sviatočná hus aj obyčajné šunkové fliačky iste ocenia robustný pekáč s antiadhéznym povrchom či priehľadný pekáč z prvotriedneho skla. Smaltovaný obojstranný pekáč - husák - využijete najmä pri príprave veľkej hydiny ako sú husi alebo kačice.


Môže sa Vám však hodiť aj pri rodinných. Bez pečeného mäsa, husi , kurčaťa a poriadnej sekanej je ťažké si .

Nechýbajú plechové, sklené, keramické či pekáče s poklopom. Zapekacie misky alebo pekáče na husi. Ani klasické smaltované plechy sa z našej ponuky . Plech na Muffin s keramickým povrchom CERA Plech CERA- Klasické kovové formy na pečenie s keramickým povrchom.


Táto kombinácia zabezpečí lepšie . Hlboký pekáč , indukčné dno, nepriľnavý vnútorný povrch, sklenená pokrievka s otvorom pre únik pary. Zloženie: Pekáč z pálenej hliny. PRIJIMAME OBJEDNAVKY NA PEKACE !

Pred každým použitím treba. BANQUET Pekáč hranatý smaltovaný cm. Vhodný pre gazdinky do kuchyne a aj . Simax Pekáč sklenený oválny s vekom l, , l. Chýba: husi Pekac na husu - Vyhledávání na Heureka.


V pamäti Preložiť túto stránku Kruger pekáč smalt na husu kachnu kuře s víkem cm. Pekáče Banquet BerlingerHaus ZENKER lamart a ďalšie. Keramický pekáč s nálevkou na pečení husy i jiných pečínek.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! V pamäti Podobné Predávame rôzne pekáče a plechy na pečenie smaltované, keramické, zo skla, nerezové. Chcete upiecť dobrý koláč, pripraviť tortu alebo upiecť mäso ako naši predkovia?


Tortové formy, pekáče - od hlinených až po keramické, . Husi sú už vhodné na pekáč ! Milovníci husaciny si na salaši pri Zemplínskej Šírave prídu na svoje. ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA - Dozlatista . Formy na pečenie - pekáče: 701.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky