piatok 24. júna 2016

Plastovy kanister

Plastový kanister s objemom litrov. V spodnej časti má praktivký výpustný ventil. Alebo ste ten typ človeka, ktorý . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Prezri si u nás plastovy kanister a porovnaj ceny v 10. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov.

Rozmer: 3x 1x 3mm. Máte záujem nakupovať tento produkt za veľkoobchodné ceny? Objednajte si teraz výhodne a jednoducho. Súčasťou je ventil a skrutkovací lievik, ktorý . Kanister má široký otvor pre ľahké nalievanie.


Zoznam firiem pre kategóriu Kanistre plastové, plastový kanister. Vďaka výlevke je možné kvapalinu využiť čo najlepšie a bez . Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Největší katalog firem zabývajících se činností -Kanistre plastové, plastový kanister v České republice a na Slovensku.

Oslovte nejvýznamnější firmy pro Kanistre . Praktický litrový plastový kanister vhodný na pohonné hmoty Je vhodný na pribalenie do. PLASTOVÝ KANISTER NA PHM - OBJEM LITROV. Spĺňa najvyššie bezpečnostné požiadavky. Hygienicky neškodný plastový kanister s držadlom a otočným uzáverom.


Vyrobené z odolného a nezávadného plastu. Vhodné pre deti od roka. Výpustný kohút pre plastový kanister. Outlet tap for plastic cleaner canister ppicOutlet tap for plastic cleaner canister.


Počet ks na sklade: Skladom. Business Directory - Kanistre plastové, plastový kanister. Skladný, užitočný kanister na vodu.


Tatonka Faltkanister plastový kanister l. Ponúkame motorové oleje, náhradné diely a autopríslušenstvo. Kvalitné motorové oleje Castrol, oleje Shell. Vyberte si motorové oleje z našej ponuky. Flexibilná nalievacia hubica určená pre oceľové kanistre 20l z. Vysokokvalitný plastový kanister s objemom litrov s pružným výtokovým nadstavcom umiestneným v nádobe a integrovaným vetraním má rozmery identické s .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky