štvrtok 9. júna 2016

Vakuove balicky

Vákuové baličky , balenie potravín. Revolučný spôsob uchovávania . Vakuová balička MAXXO VM PROFI. Doba dodania: Predaj tohto produktu skončil.


Zvýšený výkon, dvojité sací čerpadlo a dvojitý svár v nerezovém designu vakuové baličky Maxxo VM PROFI.

Udržujte svoje potraviny dlho čerstvé a predĺžte ich trvanlivosť až. Nabízíme také menší baličky pro řezníky, nebo pro farmáře. Nezapomněli jsme ani na stolní vakuové baličky pro domácnost a pro kuchyňské provozy. Vhodné pro balení všech druhů potravin, . Profesionální vakuové baličky pro profesionální gastronomické provozy a specializované prodejny - restaurace, hotely, řeznictví, prodejny potravin, prodejny . Všetko skladom, dobré ceny a rychlá doprava.


Nadčasové vakuové baličky potravin FoodSaver přicházejí s převratnou novinkou.

Uchovávají dlouhodobě vysokou kvalitu a čerstvost potravin, aromatické . Ekonomická řada vakuových baliček. Na tyto námi dodané stroje poskytujeme záruku měsíců a pozáruční servis. Prezri si u nás vakuove balicky a porovnaj ceny v 10. Nacházíte se:Úvod BALÍCÍ TECHNIKA VAKUOVÉ BALIČKY. Máte pocit, že pri každom upratovaní potravinovej skrine, pri každom generálnom upratovaní Vašej chladničky vyhadzujete hŕbu . Vysoce kvalitní jednokomorový vakuový balící stroj postavený výhradně z . Jsou vhodné pro balení všech druhů potravin, pevných i tekutých.


Sáčky do vákuovej baličky 160x2mm, 1ks. Prednosťou tohoto spôsobu balenia je zmenšenie objemu. Balička do průtažné fólie je vyrobena z nerez oceli, válec na fólii z eloxovaného hliníku odolný proti. Zařízení slouží k vakuovému balení výrobků (produktů) do vakuových sáčků.


Robustní celonerezové provedení s lisovanou vanou. Meaty BREEZE vakuová balička ,430x490x410h mm,komorová. Meaty MAGIC VAC-champion vakuová balička ,1role folie,pro domácnost,20ks sáčků součístí .

Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení GASTROFORM, s. Uchovávejte potraviny stále čerstvé pomocí vakuové baličky. Pak je právě pro Vás určen systém vakuového balení potravin, který uchová potraviny déle . Výberom základnej rady vákuových baličiek získate iba základné funkcie, ktoré táto profesionálna vákuová balička ponúka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky