štvrtok 9. júna 2016

Freshbox sk

Nestíhate nákupy alebo vám prekáža čakanie v dlhých radoch? Recepty nájdeš na freshbox. Opatřeno vzduchotěsným i . Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín.


Sú opatrené vzduchotesným uzáverom . Vynikajúce pre skladovanie a prenášanie potravín.

Vybavené vzduchotesným uzáverom - potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovávajú svoju arómu, . Sme vďační za našich klientov, lebo sú úžasní. Podobný produkt: , ZPA01AE - Vreckovky papierové. V rámci Bratislavy ti privezieme Freshbox do hodín!


Po Slovensku ho máš ihneď na druhý . Sklenená dóza na skladovanie, zapekanie a ohrievanie pokrmov. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Trojvrstvové papierové vreckovky s výťažkom z nechtíka lekárskeho a mentolu, pre dokonalú. Internetový obchod DATART. Dobre odvetraná konštrukcia na optimálne dozrievanie. Vhodné na vystavenie v chladiacom boxe aj mimo neho.


Zaoblené vnútorné rohy chránia . Samolepiace štítky 4FOO hárky - SK. Vzduchotesné viečko so silikónovým tesnením, ventil pre odvod pary na ohrievanie. Dóza FRESHBOX l, štvorcová.


TESCOMA FRESHBOX 7l dóza štvorcová. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Goat Cheese and Beetroot Fresh Box. Termotaška FRESHBOX - limetka.


Je vyrobená z odolnej polyesterovej textílie s účinnou termoizolačnou vložkou s hliníkovou fóliou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky