štvrtok 23. júna 2016

Vinoteka liebherr

Hľadáte chladničky vhodné pre skladovanie širokého spektra odrôd? Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Pro ideální uchování vína bývají vybaveny uhlíkovými filtry, sklem odrážejícím UV záření, upravitelnou vlhkostí a intuitivním ovládáním.


Vinotéky LIEBHERR patří k opravdové špičce na trhu. Ako špecialista na chladiacu a mraziacu techniku ?

Vestavné i volně stojící vinotéky LIEBHERR pro uskladnění vín na krátký i dlouhý horizont. Doprava a odvoz starého spotřebiče zdarma. Nastaviteľný teplotný rozsah v. Berou víno jako hobby a neváhají utratit za . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).


Liebherr vyvíja a realizuje už viac . LIEBHERR Chladničky Mrazničky SmartAppliances Vínotéky Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie!

Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Technologie BioFresh dosahuje ideální souhry teploty a vlhkosti, která umožňuje i citlivým potravinám zachovat svou chuť a vitamíny po delší dobu. Užitný objem 4l poskytne dostatečný prostor pro . Index energetické efektivnosti: 47. Dodání do druhého dne a to vše z pohodlí domova a za skvělé ceny.


Nabízíme pestrou nabídku domácích vinoték a vitrín na víno. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. LUXUSNÍ VINOTEKA LIEBHERR 127L,NEREZ,NOVÁ 53TIS! Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Inzeráty vinoteka liebherr. Bezplatná inzercia, vinoteka liebherr predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Spotrebič umožňuje uloženie až 1fliaš na víno. Má automatický detský zámok a akustickú kontrolku. Farba: Tinto Rozmery: 1x 74.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky