streda 8. júna 2016

Miska na polievku

Premium bone porcelain Umývačka riadu: áno Mikrovlnná rúra: áno. Misky a šálky na servírovanie polievky. Porcelánové nedekorované misky na polievku. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Balenie obsahuje kusov.


Designové mísy a dózy za skvělé ceny!

Naservírujte si obľúbenú polievku v pastelovej miske. Misy a misky z porcelánu, skla i dreva nájdete na Biane, a to misy na servírovanie, skladovanie i. Cena za kus, €, €. Miska na polievku porcelán 550ml 1ks. Tento porcelán ocenia aj nároční zákazníci v každej domácnosti. Univerzálna miska z línie Premium Platinum Line je kompromisom moderných i osvedčených tvarov. Vhodné do umývačky riadu.


Rozmery misy: 2x 1cm. Servírujte ázijské polievky naozaj štýlovo.

Polystyrénová miska na polievku. Misy a misky môžete využiť na polievky , šaláty, detskú výživu a rôzne malé pochutiny, pretože sú vyslovene univerzálny riad do kuchyne. Každodenné i sviatočné prestieranie na každý stôl. Hrnce, panvice a kuchynské doplnky, ktoré potešia nielen domácu pani. Okrúhla termo miska na polievku , biely PS, 3ml, balené po ks.


Plastová miska na polievku s objemom 500ml. Minimálne odberové množstvo - 1balenie = 100ks. Slovo „ miska na polievku “ v slovenskom synonymickom slovníku. Dizajnová plastová miska na polievku Jellies Family, pre Kartell navrhla dizajnérka Patricia Urquiola. Tradícia zaväzuje SAM HOLDING a. Rôzne veľkosti, rôzne uzávery.


Polievkové misky vhodné do mikrovlnnej rúry.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky