piatok 17. júna 2016

Kovové palety

Specialista na policové regály, regálové systémy a kovový dílenský nábytek i. Vhodné pro výkovky a odlitky. Kovové palety a kontejnery. Navrhujeme, vyrábíme a prodáváme kovové palety , gitterboxpalety, ohradové palety, gitterboxy, přepravníky, kovové kontejnery a bedny, vše za nízké ceny.


Predná strana je otevárateľná , . Ohradové palety s výklopnými čelami.

Sháníte do firemního skladu prvotřídní kovové přepravní palety ? Jde Vám kromě spolehlivosti také o zajímavé ceny? Náš internetový obchod ABstore. Vystužená konštrukcia zaisťuje vysokú pevnosť a stohovateľnosť umožňuje . Náš výrobní program je především zaměřen na výrobu kovových přepravních palet pro automobilový průmysl. Cena se skládá z kovové konstrukce palety, vrchní nosné ocelové desky a desky.


Univerzální a plošinové kovové palety. Automotive kovové palety. Vďaka našej možnosti pracovať s 3D laserom patrí výroba kovových konštrukcií k hlavným výrobným činnostiam.

Najviac rozšírené drátené kovové ohradové palety , gitterboxy, sú používané v priemysle po celej Európe. Produkty kovové palety. Firmy s úplnými informáciami.


Lisování plechů za studena. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Mikrologistice, nebo Makrologistice. Hledáte pevný, odolný a stabilní obal pro přepravu a manipulaci s díly a materiálem? Pak bychom vám rádi doporučily kovové palety , které zefektivní jak. Jedná se o výkup EUR palet, nové, použité světlé a tmavé.


Dřevěné palety různých rozměrů i poškozené. Hlavný výrobný program tvorí zákazková výroba prepravných a skladovacích kovových paliet a oceľových konštrukcií: kovové palety pre skladové programy a. Společnost AD ARMATURKA DÝŠINA s. V případě dalších otázek nás .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky