pondelok 20. júna 2016

Nepremokava plachta 120x60

Vrchná strana je z froté materiálu, naspodku je jemný poťah mäkčené fólie, ktorá nešustí. Vďaka vysokokvalitnému froté materiálu, z ktorého je ušitá, je mäkká a príjemná na dotyk. Jersey plachta - Modrý - 120x. Plachty a nepremokavé podložky.


Detské bambusové plachty z nášho e-shopu sú prírodné rovnako ako.

V ponuke našej firmy nájdete i NEPREMOKAVÉ PLACHTY NA POSTEĽ a. Ponúkame Vám plachty do detskej postieľky bavlnené, froté, nepremokavé. Detské plachty , chrániče proti precikaniu, mantinely, baldachýny a stojany do postielky. Detská plachta z bavlneného flanelu, rozmer 100x1cm. Nakupujte v jednej z našich predajní.


Vrchná vrstva prestieradlá je vyrobená z mäkkej bavlnenej látky zabraňujúce podráždeniu kože a spodná vrstva je vyrobená z PVC. Pohodlie vášho dieťatka nezaručuje len kvalitná postieľka, ale aj jej ošatenie.

Neprepustí plyny, chráni . Doprajte svojim deťom zdravý spánok s plachtami a . Vyrobené z mäkkého froté materiálu s vodeodolnou, priedušnou membránou, . Popis Snibbs nepremokavá plachta 120xcm. Vrchná vrstva je vyrobená z mäkkého froté, aby sa zabránilo podráždeniu pokožky, zatiaľ čo spodná vrstva je z priedušného PVC. Chráni matrac pred znečistením.


Zloženie: povrch 1 bavlna, 1 polyester. Brendon izba posteľné bielizne plachty Brendon Zöllner ClevaMama toTs by smarTrike Stokke. Froté prestieradlo s nepremokavou podložkou.


Pridať do nákupného zoznamu. Materiál: bavlna a polyester. Membrána: 1 polyuretán. Newtex Froté nepremokavá napínacia plachta biela 60x1cm. Bavlnená plachta do postieľky - Winnie-the-Pooh - ružová.


Vhodné do postieľky aj postele. Praktický pomocník je nepremokavá plachta pre matrac rozmeru 120x60.

Priestieradlá majú skvelé termoregulačné vlastnosti a sú schopné absorbovať vlhkosť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky