piatok 10. júna 2016

Predaj regálov

Primo- Nosnosť jednej police 100kg, zaskakovací spôsob montáže. Standard- Nosnosť jednej police 200kg, . Bezplatná inzercia, predam regale predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Online predaj , rýchle doručenie po celom Slovensku.

Ponúkam na predaj policové regále , knižnice. Dekor- kombinacia Slivka a čierna. Rozmery: Výška- 200cm, širka- 85cm, hlbka- 40cm Cena za ks - iba 59 . Bezskrutkový kovový regál s drevotrieskou 180x90x45cm, políc, 175kg na.


OBI Drevený regál pivničný so 4 . Je vhodný na skladovanie tovaru v skladoch a dielňach, ale pre svoj elegantný vzhľad a estetickú . POLICOVÝ REGÁL S VEĽKOU NOSNOSŤOU A VÝBORNOU STABILITOU. Komplexný profesionálny servis od projektu, cez montáž až po pozáručný servis regálov.

Kvalitné obchodné, pneu či policové regále a regálové systémy. Zábrany s pamäťovým efektom, bezpečná ochrana regálov. Predaj regálov , regálových systémov a širokého sortimentu plastových prepraviek a boxov. Návrh, výroba a montáž obchodných a skladových regálov, pultov, vitrín.


Výroba a predaj regálov - pojazdné regály paletové, konzolové, policové, drive-in. Jednoduchý plastový regál so policami. Nosnosť každej police je kg, celkové zaťaženie regálu je kg. Pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť možno regál.


Dodávame všetky druhy regálov a regálových systémov - policové regály, regály na. Regál SKALS priehradka biela. Nákup regálov u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny.


Veľký výber kovových regálov. Naše kovové regály majú veľkú nosnosť a sú kvalitné. Porovnajte firiem v lokalite Martin: KOVO-LAK, s. SVETELNÁ A NESVETELNÁ REKLAMA, Hypernova, . Pre všetkých milovníkov umenia a literatúry sme do našej ponuky zaradili desiatky regálov a knižníc.

Okrem kníh do regálov uložíte aj zakladače a rôzne . Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Systém paletových regálov je jednoduchá stavebnicová konštrukcia pre skladovanie paliet ponúkajúca vysokú variabilitu pre malé i veľké skladové priestory. Nové usporiadanie predajne uľahčí prácu aj Vašim zamestnancopraktické rozvrh- nutie regálov pomôže napríklad pri dopĺňaní tovaru a . Kontrola regálov a rebríkov je posudzovaná podľa platných noriem.


Sú vhodné na predaj potravín, liehovín, priemyselný tovar, elektro, farby - laky,. V prípade požiadavky zákazníka je možné vyrobiť regál aj v iných farbách.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky