pondelok 13. júna 2016

Skrina lacno

Skrine pre obývačku, spálňu ale aj predsieň. Vyberte si podľa výšky, hĺbky,. ROCHELLE lacná skriňa so zrkadlom 3D5 jasan šimo.


Hľadáte Šatníkové skrine ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 3produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Látkové skrine , menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom.

Klasické alebo posuvné dvere. Skriňa - úložné priestory v akcii. Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene. Na našej stránke si môžete ONLINE vytvoriť vstavanú skriňu podľa Vašich predstáv a okamžite.


Vstavaná skriňa teda môže slúžiť ako úložný priestor na všetko, čo potrebujeme v domácnosti uskladniť a ukladať. Neutrácajte za šatníkovú skriňu veľa peňazí! Najlacnejšie šatníkové skrine na Bazar.


Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu.

Kúpite online v eshope Mobelix. Polica so skrinkami - biela - DIY variabilný systém - model 8. Lacné skrine a skrinky vo vintage štýle. EUR 33EUR Šatníková skriňa ALEXANDRIA. Lacná šatníková skriňa NERO 1sonoma. Dostupné farby: Sonoma - hlavná fotografia.


Front: Telo: Dodatočné informácie: Posuvné dvere sú . Lacno predástaršia veľmi zachovalá skrinková zostava - celodrevené skrinky a police s . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Rozmery (ŠxHxV): 270×60×2cm. Na stránke Autodielyonline24. Darček ku každej objednávke, produkty skladom.


Neviem ake su rozmery, aky dekor (folia dosky), hrubky dosak a pod. Garancia najnižšiej ceny na Slovensku ! V kategórii lacné skrine , komody a knižnice z lamina vám ponúkame veľký sortiment tovaru, ktorý uspokojí každého zákazníka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky