štvrtok 16. júna 2016

Indukčná varná platňa

Vám poradí ako vyberať Varné dosky. Máte vybrané filtry: indukčné. Ohrev u indukčných varných platní je dvakrát rýchlejší ako pri plynových . Indukčná varná doska Folklig, Ďalších fotografií v galérii. Hrdí sa tým, že je rýchlejšia, .

Technická specifikace: Max. PowerBoost pre rýchly nárast . Varné dosky gorenje = kombinácia dizajnu, vyspelých technológií a priaznivé ceny. Základné typy - indukčné , sklokeramické a plynové dosky.


Indukčné varné dosky prinášajú moderný vzhľad a vyššie funkcie v jednom. Majú jednoduché čistenie, indikujú zostatkové teplo, disponujú aj turbo ohrevom a . Varné zóny sú opatrené indikátormi zvyškového tepla, ktoré sa.

Funkcia detekcie riadu slúži na bezpečnú prevádzku varnej dosky. Indukčná doska nebude fungovať, ak: - na platni nie je žiadny riad alebo riad . Pred použitím skontrolujte napätie na štítku zariadenia. Zariadenie pripájajte iba k elektrickým zásuvkám, ktoré zodpovedajú napätiu zariadenia. V ponuke sú ešte stále varné dosky a sporáky s klasickými elektrickými liatinovými platňami. Pomaly ich však vytláčajú modernejšie typy . Môžete si vybrať z rôznych veľkostí, dokonca si môžete kúpiť aj prenosnú indukčnú dosku.


Viac sa dočítate v brožúrke o zárukách. Je vybavená indukčnými. Ako si vybrať vhodnú varnú dosku? Aké kritéria má varná doska spĺňať? Dozviete sa, aká varná doska je úspornejšia - indukčná , . Naše spotrebiče šetrí životné . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 3produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Má v sebe zabudované viaceré aplikácie či systémy.


Indukcna varna platna uplne nova roky zaruka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky