streda 20. apríla 2016

Úložné krabice s vekom

Vám poradí ako vyberať Úložné boxy. Máte vybrané filtry: S vekom. OBI Univerzálny box Santos Transparent S l. Ponúkame vyššie aj nízke úložné krabice.


Krémový úložný box v ratanovom dizajne je praktický a funkčný doplnok a má objem litrov.

Je vybavený vekom , ktorý chráni skladovaný obsah pred prachom . Plastová krabica na skladovanie tovaru v dielňach, šatniach a detských izbách. Praktické aj dizajnové úložné boxy pre udržanie poriadku vo vašej domácnosti zakúpite v predajniach a eshope kika. Akciové ceny, výhodné zľavy.


Kartónová krabica 650x370x3mm. Uložný box TOPSTORE s vekom. FRANS 32x27xčierna s vekom. Košík MORGAN s vekom Š35xD25xVcm.

Krabica GODTFRED 32x32xveko rôzne. Multifunkčné transparentné ukladacie debny s priehľadným vekom sú vhodné na ukladanie či transport. Umožňuje prehľad o uložených veciach bez nutnosti . House Doctor Bucľatý kôš s vekom. Detský úložný kôš petrolejovej farby Wenko Greta, l. Tieto plastové krabice v rôznych formátoch sú optimálnymi pomocníkmi pre. Plastové úložné boxy s vekom sa vyznačujú vysokou teplostnou odolnosťou až do . Plastové záhradné úložné boxy sú nevyhnutnosťou každej záhrady, aby ste si tam mohli upratať všetko, čo potrebujete.


HEIDRUN - Box OUASAR s vekom (litrový). Predaj dekoračných úložných krabíc (boxov), organizérov a vešiakov. Praktické dekoračné krabice. Dekoračná krabica Aornament bal. Box úložný s vekom hnedý L 1ks.


Cena za kus, €, 1€. LEGO Úložné boxy - Multipack ks, doporučený věk od let.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky