pondelok 18. apríla 2016

Sada keramických nožů

Sadu 3ks keramických nožů se stojánkem řady NOIR Velmi ostrá keramická čepel a ergonomická rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití. Set ks keramických kuchynských nožov Alpina, ktoré sú ľahké, opatrené krytkami a ľahko s nimi nakrájate čerstvý chlieb, vykostené mäso aj mäkké zrelé . OBH Nordica, Victorinox, Bugatti, iittala a dalších. Keramické nože jsou vyrobeny ze zirkonia za pomoci moderních technologií.


Sada obsahuje nože a škrabku.

Maximální ostrost a životnost čepele. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Prohlédněte si cenové nabídky na Banquet Esatto třídílná sada keramických nožů od obchodů na Zboží. Kupte si keramické nože Homeware v sadě a ušetřete. Royalty Line včetně škrabky. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Její detail si můžete prohlédnout . Sady nožů BerlingerHaus KDS CS Solingen zwilling a další.

Ergonomický protiskluzový tvar rukojeti zajišťuje . Keramický nůž zůstane asi 10x déle ostřejší než běžné . Dárková sada keramických nožů Revolution ks, bílá - Kyocera – Skladem - externí . Produkt není momentálně k dispozici. Nabízíme skvěle zpracovanou sadu keramických nožů k univerzálnímu použití. Tři kusy keramických nožů v délkách 1 2 a centimetrů.


Luxusní sada keramických nožů je zabalena v pěkné dárkové krabičce. Nože mají antibakteriální keramickou čepel, která neznehodnocuje výživové látky v potravinách, díky čemuž ovoce a zelenina. Výhodou keramických nožů je mimořádná ostrost, dlouhodobá . Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Jedinečná sada kvalitních keramických nožů se velice rychle stane nedílnou součástí každé kuchyně. S těmito noži se již nemusíte zabývat nepříjemnou. Ostří nože je odolnější proti opotřebování a díky tomu vydrží dlouho . Ve videosoutěži, kterou pro vás SAPELI přichystalo jste navíc mohli vyhrát sadu keramických nožů , která může být krásným vánočním dárkem. Nože jsou lehké, díky silikonové rukojeti se dobře drží a jsou ostré bez nutnosti dodatečného . Pro ostření nožů použitá technologie broušení diamantové kotouče - Tento proces poskytuje ostrý nástroje po .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky