piatok 22. apríla 2016

Infračervena lampa

Infralampy BEURER Medisana EFBE-SCHOTT Sanitas a ďalšie. Infra lampy sú vyhľadávané pre svoj blahodarný účinok pre ľudské telo. Prenikavé a koncentrované teplo.


Model s plynule naklápěným kloubem. Jednoducho namotajte kábel okolo držiaka a zariadenie sa bude dať opätovne .

Infra - lampa s možností naklápění celé lampy do poloh. Tato infračervená žárovka je určena pouze k ozařování lidského těla. Toto teplo vám nabízí velmi účinným způsobem infračervená lampa , jejíž. Tento infračervený žiarič je určená len na ožarovanie ľudského tela.


Pri ožarovaní infračerveným svetlom dochádza k prenosu tepla na človeka. Kvalitní infračervené lampy od značek Breurer, medisana a dalších. Skvělé ceny a dodání do druhého dne!

Používa sa pri bolestiach, svalových kŕčoch, reumatizme, kožných ochoreniach, . Vážená zákazníčka, vážený zákazník, sme radi, že ste si vybrali výrobok z . Fungujú na princípe vyžarovania infračerveného svetla, ktoré preniká hlboko do pokožky, kde sa . Infra lampa Beurer ILpoužívá infračervené světlo k podpoře léčebných procesů. Infračervené lampy vám pomáhajú pri bolesti kĺbov a svalov. Působením infračerveného světla dochází k přenosu tepla na člověka, . Vhodná pre terapeutické aj kozmetické aplikácie. Prohlédněte si uživatelské příručky, často kladené dotazy a rady a tipy pro svůj výrobek od . Celkem k náhledu obrázků.


Vážený zákazník, aby Vám Váš elektrospotrebič slúžil čo najlepšie , pozorne si pred jeho prvým uvedením do prevádzky prečítjte celý návod na použitie. Predám novú, nepoužívanú, ešte originál zabalenú s návodom kvalitnú infračervenú nemeckú lampu , ktorá výborne pomáha pri prechladnutiach, reumatických . Preložiť slovo „ infračervená lampa “ zo slovenčiny do ruštiny. Popis: Doprovodná terapie při léčbě krčních,nosních nebo ušních . Prezri si u nás infracervena lampa philips a porovnaj ceny v 10. W, keramické infračervené sklo, časovač na 1-min.


Máte potíže s krevním oběhem?

Trápí vás bolesti svalů, kloubů či páteře? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky