utorok 12. apríla 2016

Barova stolicka rozmery

Dizajnová barová stolička VOLT. Konštrukcia je z odolného plastu v čiernej farbe. Barová stolička v kónicky pretiahnutom tvare. Je dokonalým doplnkom k barovému.


Rozmery a hmotnosť balenia . Nadčasová barová stolička LOPE vyrobená v modernom prevedení, ktoré v každej.

Barové stoličky do jedálne aj na večerné posedenie u vína. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny. V ponuke nájdete prevažne stoličky , ktoré sú ikonami dizajnu už dlhé roky a sú známe po celom svete. Sú kombináciou komfortu, funkčnosti a štýlu. Stoličky sú otočné a výškovo nastaviteľné.


Rustikálna barová stolička s dreveným sedákom v industriálnom štýle. Moderné barové stoličky na predaj za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Mobelix.


Materiál: kov s povrchovým náterom alumínium, v kombinácii s drevomateriál MDF, buk.

V našej ponuke nájdete aj ďalšie barové stoličky. MARIOLA, rozmery - ilustračný . Páči sa vám tento produkt? Napíšte nám pre viac informácií. Funkcia: Nastavitelná výška.


Táto barová stolička skvele nahradí obyčajnu stoličku a získate tak pôvabný efekt. Elegantná barová stolička C-1od výrobcu Signal Meble pozostáva z. Nosnosť barovej stoličky je 1kg. SIMEX - kreslá, stoličky, kancelárske stoličky a kreslá.


Zvoľte farbu, Hnedá, Béžová. Dřevěná stolička barová Rozměr stoličky : výška 60cm. Materiál stoličky : borovice Dodáváme v přírodním provedení borovice B, v případě zájmu moříme na dub . Stabilná kovová barová stolička s pohodlným sedákom. DANAE je křesílko s pevnou nerezovou nebo chromovanou . Výška sedacej plochy cca cm .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky