štvrtok 7. apríla 2016

Sencor svc 7020 vt

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Abych předešel konspiračním teoriím - ano, ve videu se stříhalo, ale jen proto, abyste se. Ideální pro úklid laminátových a dřevěných plovoucích podlah, parket, linolea, dlažby atp.


Protinárazové čelní čidlo.

Můžete si vybrat další příslušenství. Před použitím tohoto spotřebiče se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze. Farba: purpurová, Typ nádoby na prach: Bezvreckové.


Typ batérie: Nickel-Metal Hydride (NiMH), Napätie . V testu robotických vysavačů se dozvíte, jak si tyto výrobky poradí s odstraňováním prachu a jak dobře se vyhýbají překážkám. Náš pack má oproti původní baterii 14V 800mAh zvýšenou kapacitu a to . Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, . Megosztás: Garancia: év - Gyári garancia 5W teljesítmény tisztító .

Popis výrobku, Baterie např. Kategorie, Aku pro vysavače. Osobní odběr na pobočkách. Velmi tichý cho až min vysávání na jedno nabití, programy, protinárazvá čidla, světelná kontrolka nabíjení a slabé baterie. Vysavač dokáže uklízet až minut na . Robotický vysavač výrobce Sencor ve stylové fialové barvě vám maximálně usnadní nepříliš oblíbený úklid domácnosti.


Ideálny na upratovanie laminátových a drevených plávajúcich podláh, parkiet, linolea, dlažby a pod. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Vacuum cleaner type, Automatic.


Mini odkurzacz automatyczny, bezworkowy, o mocy silnika W, sile ssania 7. W, z pojemnikiem na kurz o pojemności 0. Kuchyne a podobny nábytok by Jožka Šašláková. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Két szélső forgókefével a sarkok tökéletes .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky