piatok 1. apríla 2016

Froté plachty 200x220

FROTÉ PLACHTY NA POSTEĽ, ktoré sa v súčasnosti veľmi dobre predávajú a už väčšinou nahradili klasické prestieradlá, ktoré sa len zakladajú pod matrac. Môžete si vybrať froté dvojitú plachtu , jersey dvojitú plachtu , alebo nepremokavú. Obliečky na periny a vankúše, paplóny - oblieckypaplony. Materiálové zloženie: bavlna a . Kvalitné frote plachty 200x220.


Napínacie prestieradlo frote 200x2s gumičkou všitou po celom obvode.

Elastické i klasické posteľné plachty. Je dôležité dôkladne si vybrať správnu plachtu na posteľ. Mala by byť pohodlná a odolná, pretože ju používame každú noc. Saténové plachty , froté plachty , obliečky a iné. Prestieradlo a chránič na matrac o veľkosti 2x 2cm.


Béžové nepriepustné froté plachta do postele. Povrch plachty je z príjemného bavlneného froté , . Dvojplachta froté 200x220. Napínacie froté prestieradlo je hladké, jemné a má vysokú životnosť.

Poskytuje vysoký komfort a pohodlie pri spánku. Vytvára ideálnu klímu pre pokojný a . Froté plachta s gumičkou. Elegantné a vysoko kvalitné napínacie prestieradlá ponúkame v širokej škále farieb a rozmerov. Jersey plachta má gumu všitú v tunely. Sú z jemného vlákna príjemné na dotyk a vysokej gramáže.


Posteľné prestieradlá sú vyrábané najmodernejšou technológiou, ktorá zaručí, že textília plachty sa pri opakovanom praní nezničí, nezbledne, nestratí svoju . Plachty na posteľ ochránia matrac a zároveň majú aj estetickú funkciu. Plachta posteľná oranžová marhuľová froté EMI. DeLuxe antialergická súprava 200x2cm.


Nejedná sa len o ochranu vrchnej časti . Ku kvalitným obliečkam patria aj kvalitné plachty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky