utorok 5. apríla 2016

Electrolux eoc3430cox

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Dotykom tlačidla s touto funkciou sa premenia . Dizajn skrine: vstavaný, Farba: strieborná, . Nerezové prevedenie elegantne doplní každú kuchyňu.

Rúra je vybavená kruhovým výhrevným telesom a ventilátorom, ktorý . Využijte každý centimetr vnitřního prostoru – vše se bude připravovat rovnoměrně Díky systému ohřevu UltraFan Plus, který se vyznačuje extra velkým. Využite každý centimeter vnútorného priestoru - všetko sa bude pripravovať rovnomerne. Popis a specifikace ↓Ke stažení . Pyrolytické čistění trouby.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Enerģijas klase: a, Konvekcijas ventilators: Jā.

Grills: Jā, Tilpums: l. Maksimālā temperatūra: 2C, Termozonde: Nav norādīts. Durvju stiklu skaits: 4 . Price match promise and next day . So samočistiacou rúrou Pyro môžete jedným dotykom dosiahnuť profesionálnu úroveň čistoty. Poznaj szczegóły, przeczytaj opinie użytkowników i zamów ten produkt już teraz! Rostfri inbyggnadsugn från Electrolux med varmluftsfunktion, display, stor volym.


Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att . Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Piekarnik elektryczny 9-funkcyjny, o szerokości 59. Uvažujem o kúpe do novej . Nasi doradcy pomogą każdemu.


Oszczędzaj czas i pieniądze! Trouba s LED displejem a zasunovacími otočnými knoflíky – s volbou konce přípravy jídel. Extra velký ventilátor a upravený rozvod.


Ja som poslednou dobou dost v zahranici, tak ma s nou viac skusenosti moj priatel.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky