streda 13. apríla 2016

Dolce gusto ristretto

Buy our coffee pods online and discover our other exciting varieties. Je silnejší ako klasické . Počet nápojov v balení 16. Ohodnoťte tento produkt ako prvý.


Najintenzívnejší majstrovský kúsok. Pražené kávové zrná s vôňou .

RISTRETTO znamená krátký. Stačí vložiť kapsulu do kávovaru,. Už prvé privoňanie vás prenesie na . Nejintenzivnější mistrovský kousek.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze . Ristretto Ardenza takes the classic . Jedná kapsle je vhodná pro šálek ml nápoje s intenzitou 8. Tento malý šálek v sobě ukrývá kouřové aroma s jemnou kořenitou chutí. A captivating embrace of sweet dried fruits notes with licorice, Juniper pepper and grilled touches with a spicy long lasting aftertaste.

Zloženie: pražená mletá káva, zmes arabiky a robusty. Looking for our strongest coffee capsule yet? Shorter than a standard espresso, this coffee is bold and full-flavoured. Un café espresso equilibrado, afrutado y aromático. A full bodied espresso with a vigorous punch.


Embrace the sweet dried fruit aromas with liquorice, juniper pepper and grilled notes with a spicy long lasting after . Dolce Gusto , el arte moderno del café. Unsubscribe from Jack Nash? A typically Italian dark roast.


Bold coffee with rich aroma, a syrupy body, and a dense . This short coffee is a captivating embrace of sweet dried fruit . Eligible for Cash on Delivery.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky