štvrtok 28. apríla 2016

Tlaková fľaša co2

Tlaková fľaša s objemom l obsahujúci 5g CO2. Nová tlaková nádoba s náplňou. Obsah náplne je plyn CO2. Fľašu možno naplniť v celej Európskej . Majú samozrejme platnú tlakovú skúšku a svoje výrobné číslo.


Fľaša coje za 90eur Fľaša Argón je za 90eur Možnosť dokúpenia redukčného ventilu za 25eur.

A - 210A flase co,argon,drot,red. Predaj a plnenie tlakových fliaš pre potrebu zvárania s ochrannou atmosférou argon,argon mix . Fľaša sa dodáva komplet s náplňou kg CO2. Fľaša je certifikovaná s platnou tlakovou skúškou. COfľaša na rôzne využitie, prázdne aj plné tlakové fľaše na predaj a kúpu za najlepšie ceny online. Bežná cena tlakovej fľaše sa pohybuje okolo 2€ bez DPH.


V našej ponuke sú len repasované tlakové fľaše , ktoré sú lacnejšie a majú všetky potrebné . NIEČO O PLYNE CO(OXID UHLIČITÝ).

Oxid uhličitý je bezfarebný plyn kyslastej chuti a štipľavého zápachu, ťažší ako vzduch. Je nehorľavý, dráždi pokožku a . COtlaková fľaša 75L - naplnená. Tovar je dostupný výlučne na osobné prevzatie na predajni Zvarmont. Doprava kuriérom nieje možná. Hmotnosť: 2kg, pre 3l . Pripojovací plynový závit ½” umožňuje plnenie na ktoromkoľvek mieste, predaja CO2.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Náhradná tlaková fľaša 12l do sady pre funkčné skúšky detektorov plynov. Prezri si u nás flase coa porovnaj ceny v 10. Balenie obsahuje aj gumovú pätku pre pohodlnô používanie tlakovej fľaše. K fľaši doporučujeme Plniacu hadica COpre PCP vzduchovky s rýchlospojkou.


Držiak tlakovej fľaše CO, s retiazkou - Držiak tlakovej fľaše CO, s retiazkou. Euromix M( COv argóne).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky