piatok 29. apríla 2016

Karafa na whisky

Vintage sklenená karafa o objeme 4ml, retro fľaša je vyrobená zo silného kvalitného skla, pevná zátka . Nádherná karafa na whisky alebo na infused spirits s dostatočným objemom . Fľaše a karafy na whisky. Krištálová karafa na whisky Calypso 800ml. Jihlavské sklárne Bohemia Jihlava a.

Je existujúcim pokračovateľom sklárskej . Hledáte karafa na whisky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nabízíme kvalitní a originální karafy a láhve na whisky , koňak z českého křišťálového skla. Dodáme rychle a bezpečně. Elegantná karafa so sklenenou zátkou bude jedinečným doplnkom vášho baru.


Je vhodná najmä pre whisky, koňak alebo bourbon.

Crystal Bohemia kišťáľová karafa na whisky Brixton 8ML. Rückle Crystal karafa na whisky Sunshine 7ML. Prezri si u nás karafa na whisky a porovnaj ceny v 10. Krásna kryštálová či moderná dizajnová karafa je veľmi obľúbeným svadobným darom.


Je to úžasný bytový doplnok. Výrobca: BalviPopis tovaru:Balvi Poison - karafa na destiláty. Zůstaňte ledově chladný a buďte pevný jako kámen za každé situace.


O karafě na whisky Stone se vypráví různé legendy po celém světě. Podávejte whisky a pálenku v kvalitních designových karafách od světové značky Schott Zwiesel! Vyberte si tu pravou z naší široké nabídky karaf! Objevte na Westwing karafy na whisky v mnoha atraktivních provedeních, a také další stylové doplňky a designový nábytek se slevou až.


Objavte skvelé doplnky do domácnosti na Westwing za skvelé ceny so zľavou do ! Karafa na whisky Vám poskytne dokonalé vychutnanie whisky. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Designové karafy na whisky M 80xWhisky Bottle jsou dekorovány spirálovitým hlubokým řezem ve stylu závitů šroubů. Tento designový styl pro firmu Bomma . Velice vkusná a decentní karafa na whiskyTato nádherná quadro karafa na whisky je vyrobena z masivního křišťálu technikou vysokotlakového lití skla do formy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky