štvrtok 28. apríla 2016

Predam pulty do predajne

Pulty do predajne za najlepšie ceny, široká ponuka pultov do predajní online na Bazar. Najlepšie vybavenie predajne na predaj a kúpu v online bazári. Ak mate zaujem, otvarate obchod tak . Predajné regále, predajné pulty , police a iné.


Nábytok je uplne nový nikdy nebol použitý , vieme . V pultoch je úložný priestor.

Z dôvodu zrušenia predajne Môdy mladých predám predajný pult z masívu ( velmi pekný). Presklená je vrchná časť aj jedna časť bočná z . Cena za jeden €, za všetky tri 2€. Predam komplet zariadenie do predajne potravin: chladiaca vitrina na. Vonkajsia jednotka pre chlad.


Bazár pre predam do predajne regale presklenne vitriny pulty nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Online inzercia a inzeráty zadarmo.


Skladá sa z menšieho a väčšieho pultu.

Menší Pult PEK na registračnú pokladňu alebo počítač, biela perlička matná s . Inzerátov z Inzeráty Lacné nové a ojazdené predám pulty. Lacné predám pulty inzercia, predám pulty Hľadať. Predám dvojdielny pult do predajne. Ponúkame vám kvalitné vybavenie predajní – u nás si vyberiete rôzne regály, pulty , vitríny a ďalšie obchodné zariadenia.


PREDAJNE – SKLADY – ARCHÍVY – ČERPACIE STANICE – KANCELÁRIE. Profesionálne gastro regály pre predajne potravín, regál. Menší pult na registračnú pokladňu alebo počítač, biela perlička matná s rozmerom. Bezplatná inzercia, predajne pulty predaj a inzercia. Cena bez DPH: 19 € Cena s DPH: 22€.


Detail produktu Slatwall stojan. Pult so sklenenou vitrínkou s rozmerom (90xcm) a úložným priestorom. Digitálne mixážne pulty pre profesionálov aj začiatočníkov.


Prevádzkovanie maloobchodnej siete predajní mäsa a údenín,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky