štvrtok 14. apríla 2016

Predam linku na vyrobu

Predám plne funkčný,odhlučnený mlyn s odsávaním Rapid GK205. Odstúpim so Zdravotných dôvodov prevádzku s výrobnou linkou na výrobu granulovaných. LIS NA VÝROBU ROHOVÝCH PANELŮ. Lis plochý - vypěňovací forma.


Prodám linku na výrobu eurooken plast. Sekce Výrobní linky - inzerce, bazar - inzerujte snadno a rychle na Bazoši.

Utáhne to i běžný motor 5kv lis je České výroby -(pila Mikeska). Predám hliníkové rýchlospojky a koncovky pôvodne pre výrobu profi hliníkovej pódiovej konštrukcie. Bezplatná inzercia, vyrobna linka predaj a inzercia. Stroje a zariadenia sú určené na výrobu profilov zo sklenených vlákien . TECHNOLOGICKÁ LINKA NA TERMICKÉ ZHODNOCOVANIE ODPADOV. Ponúkam na predaj súpravu dvoch strojov na kašírovanie lepenky.


Predám poloautomatickú výrobnú linku na výrobu poťahovanej kartonáže. Stroje na výrobu okien - 5nové aj použité stroje online.

Nakupujte na china-tubemill. TIANYUAN, ktorý je jedným z popredných . Kategórie výrobné linky bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie výrobné. Predám vibrolis SVP 2na výrobu zámkovej dlažby, obrubníkov a . Predám Peletovaciu linku (Peletkovač)na výrobu granúl a peliet PL 200. Skladá sa: dávkovací šnek s násypkou, miešadlo, granulačný lis, triedička s chladičom . Prvá ponuka je pre prípad pokračovania vo výrobe plastových okien.


Druhá, je možnosť aj samotný predaj kompletážnej linky. Všetko ponúkame za lukratívnu . Linka na výrobu cigariet typu MARK - MK typu Hauni Molins. Ekonomická varianta vysokokapcitnej linky na výrobu paliet väčších sérií jedného druhu.


Zavádzanie peliet na výrobu pilín Výroba peliet z biomasy (výroba drevených peliet) prináša odpad z drevospracujúceho priemyslu, ako sú napríklad hobliny . Vyrábíme profesionální výrobní linky pro výrobu cideru (nazývané zkráceně cidérky). Můžeme dodat kompletní výrobní zařízení pro výrobu a prodej cideru přímo . Novinkou mezi strojí pro výrobu palet je sbíjecí stroj na volně sypané hřebíky s výkonem 120 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky