pondelok 11. apríla 2016

Kartonove boxy

Kartónové krabice a boxy z vlnitej lepenky. Vyberte si zo širokej ponuky kartónových obalov s doručením do hodín. Kartonové krabice se skvělými množstevními slevami. Spolehlivé přepravní boxy z pětivrstvé nebo sedmivrstvé lepenky.


Farebné trojchlopňové boxy na dokumenty z tvrdeného kartónu.

Vonkajšia strana potiahnutá PP fóliou, vnútro biela dyha. Uzatvárateľné krúžkami na suchý zip. Nabízíme všechny velikosti krabic, přepravní paletové boxy , obaly a krabičky. Jednotlivá patra v krabici oddělte vlnitou lepenkou z dvouvrstvé lepenky ( označení 2VVL), nebo použijte pevné kartonové proložky.


Přepravní boxy a víka Vám . Nájdete v ňom klasické klopové kartónové krabice a iné kartónové obaly vyrábané podľa štandardnej výsekovej formy. Ak sa v danom katalógu nenachádza . Třivrstvé kartonové krabice jsou krabice vyrobené z kvalitní třívrstvé lepenky.

VVL krabice se využívají . Centrum Krabice - kartonové krabice a obalové materiály pro všechny účely. Objednejte kartonové krabice do 12:a doručíme vám je druhý den. Prodáváme kartonové krabice s kvalitní 3vrstvé a 5vrstvé lepenky s množstevní slevou 10 . Rozměrné kartonové boxy z 5vrstvé lepenky pro přepravu zboží na paletě. Množstevní sleva až a doručení do hodin. V naší nabídce nechybí ani další kartonové obaly - krabice na počítače nebo notebooky, šatní boxy , ve kterých je možné přepravovat oblečení pověšené na . Papírové krabice se používají především pro přepravu a skladování zboží, v nabídce naleznete několik druhů rozdělených do podkategorií dle způsobu . Odolné papierové škatule sú vyrobené z pevného dvojvrstvového kartónu.


Kvalitní Paletové kartónové boxy skladem. Zložíte ich za pár sekúnd bez potreby lepidla alebo iného spojovacieho materiálu. K dodání do pracovních dnů. Cieľom firmy je byť čo najbližšie k zákazníkovi po profesionálnej stránke. Vode odolné kartónové boxy pre organizáciu a bezpečné skladovanie vzoriek.


Skladovacie kartónové boxy pre mrazničky, biela, mm vysoká Katalógové . Ponúkame serióznosť a spoľahlivosť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky