piatok 15. apríla 2016

Čistiace tablety krups návod na použitie

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača zadajte názov alebo kód vášho produktu značky Krups. Zbežná kontrola po každom použití a odvápnenie každé tri-štyri mesiace pomôžu k tomu,. Jednoduchý návod ako na to vám priblíži naše inštruktážne video.


Pozorně si přečtěte návod k pouţití před prvním pouţitím vašeho zařízení a. Symboly a priradené slová pouţité v tomto návode na obsluhu. Balení obsahuje kusů tablet. Návod k použítí naleznete v manuálu svého kávovaru Krups. Mletí kávových zrn a příprava kávy tlakem. Tip: HG univerzálne čistiace tablety na kávovary sú tiež vhodné na čistenie . Philips a Saeco, doporučené použitie 1x za mesiac , 6ks.


Před prvním použitím přístroje si důkladně prostudujte návod k použití a uschovejte ho pro další. Súčasťou balenia sú aj špeciálne čistiace tablety. Zobrazit Krups - Produkty Uživatelské manuály k produktům online. V pamäti Podobné V důsledku použití tablet jiných značek nemůže být výrobce odpovědný za vzniklé škody. Funkciu pary spustíte podľa návodu uvedeného vyššie v odseku.


Pokúste sa, aby vám na konci čistenia zostávala handra čistá. Automatické čistiace programy završujú. Teraz môžete použiť zvyšok prášku, nasypať ho do nádoby s vodou a ponoriť do.


Tento návod nie je len také moje hekovanie, aj v bežnom servise sú nútení to robiť takto. Mám doma pákový kávovar Krups a už sa mi stalo že bolo ucpané. Prípravok na odvápnenie Zabudovaný stručný návod v. Pred prvým použitím prístroja si pozorne prečítajte návod na použitie a. KRUPS INTERNATIONAL GUARANTEE.


PŘÍSLUŠENSTVÍ k objednání PRED PRVÝM POUŽITÍM. Dvojfázové čistiace tablety sú optimalizované pre kávovary JURA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky