piatok 15. apríla 2016

Predám sušičku prádla

TEPELNE CERPADLO Made in Germany Konstrukcia tzv. Ešte nebola ani rozbalená. Dôvod predaja: Veľkosť sušičky :) Je vhodná aj na sušenie hríbov nie len . KONDENZAČNÍ SUŠIČKA PRÁDLA - WHIRPOOL - 7kg.


Dovezieme k Vám domov podľa Vašej požiadavky a už nikdy nič nezmeškáte, BEKO, AEG, BOSCH.

SLIM SMART, technologie Smart Touch, Kg detector, . Máš doma novú sušičku a myslíš, že máš po starostiach? Lacno predám (20-) málo používanú (VELMI KVALITNÚ !!) SUŠIČKU prádla Whirlpool AZA 799. Inzerát platí do zmazania.


Sušička naviac vaše prádlo zbaví . Navyše z oblečenia dokáže odstrániť prach, jemné chĺpky aj nepríjemný zápach. Pri výbere sa zamerajte najmä na jej . Ponúkame široký výber kondenzačných sušičieka iného.

Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Electrolux EW8H259SCT pro kg prádla. Predam skoro novu susicku na pradlo ako nova plne funkcna v TOP stave. Práčka je spredu plnená, možnosť vloženia zabudnutého prádla počas prania. Průmyslová sušička na 14kg prádla. Predám susicku pradla je vo výbornom stave.


Vstupní materiál: délka do 5 . Predam elektromotor zo susicky pradla , alebo vymenin za stare elektronkove radio, elektronkovy . Paní Vítězslava Zdráhalová (52) koupila na internetu sušičku prádla. Upozornila jsem firmu Elektromedia, že věc předám právníkovi. Predam high-end susicku pradla Bauknech TK 8na 8kg pradla. Moznost pripojenia na odtok, alebo na zasobnik priamo v susicke. Rozhodli sme sa kúpiť radšej sušičku prádla.


Hviezdičkou označené polia musia byť vyplnené. Bariérové práčky na – 1kg. PRÁČKA VLASTNOSTI: Kapacita prádla pračky kg Kapacita prádla sušičky 4 . Unikátní systém péče o prádlo s automatickým dávkováním TwinDos pro bílé i barevné prádlo !

Pečicí trouba CulinArt Miele . Luxusní koš na prádlo v moderní kombinaci matné nerezové oceli a černé barvy. Prodám pračku Whirlpool ! Sušák na prádlo Brabantia Lift-O-Matic Advance m. K modernej starostlivosti o bielizeň patria nepochybne aj sušičky bielizne, ktoré sa uplatnia najmä tam, kde sa šetrí časom aj priestorom a kde .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky