pondelok 18. apríla 2016

Montovane regale

Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kovový zásuvný regál na veľké. Tento typ montovaných regálov s drevotrieskovými doskami je vďaka svojej stabilnej konštrukcii a vysokej nosnosti vhodný predovšetkým do archívov, garáží , . Regál – kovový, je vhodný na použitie v predajniach, skladoch, garážach, dielňach a pod.


Päť výškovo nastaviteľných políc disponuje nosnosťou 40kg.

Univerzálny kombinovaný regál montovaný bez použitia skrutiek. Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku. Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári.


Ponúkame Vám najväčší výber regálov, debien a boxov na trhu! Kvalitné obchodné, pneu či policové regále a regálové systémy. Sháníte skladové kovové policové regály s vysokou nosností? Chcete mít obrovskou možnost výběru a . Jednotlivé komponenty sa montujú za pomoci skrutiek a matíc, pričom police môžete .

Nákup regálov u nás bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny. Sprievodca výberom regála od PROMAN. Neviete aký regál zvoliť do Vášho skladu? Nechajte si poradiť od profesionálov.


Veľtrhy a výstavy PROMAN. Policový regál je v jadre navrhnutý ako samonosná konštrukcia. Druhou kategorii našich regálových systémů představují montované kovové regály s DTD policí. Nejoblíbenější regál v této skupině je PRODIG. Stovky realizací po celé ČR i ve světě.


Moderní prověřené a řešení skladu. Regálové systémy do každého prostoru, skladové policové regály kovové, drátěné, plastové nebo dřevěné. Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály. Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší . Policový systém je tvorený kovovými stojkami, ktoré sa montujú na stenu. Do stojky sa vešajú nosníky (držiaky políc), na ktoré sa vešajú police.


Promyšlená konstrukce zaručuje nejen snadnou montáž či demontáž ( regály spojované šrouby (možnosti i do souvislých řad) nebo montované (bez šroubů)),. Zábrany s pamäťovým efektom, bezpečná ochrana regálov.

Návrh, výroba a montáž obchodných a skladových regálov , pultov, vitrín. Vybírejte z nabídky produktů IKEA a nakupujte pohodlně online. REGÁLY MONTOVANÉ : NÁVOD NA MONTÁŽ. Na rovnou horizontální plochu položte vedle sebe čtyři stojiny.


Vložte příčnou spojovací lištu do první drážky. Prispôsobené a určené pre domácnosti, sklady, priemysel atď. Nosnosť políc: od 1do 2kg.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky