utorok 26. apríla 2016

Formy na nechty

DSM Dual System Form sú formičky na modeláciu akrylových nechtov. Jedinečné šablóny na nechty Double Efect sú navrhnuté pre dokonalé výsledky. Ich jedinečnosť spočíva v možnosti obojstrannej modelácie nechtov. E-shop na nechtové formy.


Predávame rôzne druhy nechtových foriem pre modelovanie umelých nechtov pomocou šablony na nechty.

Nechtová forma – papierová mucha 1ks. Modelovacie šablóny na nechty sú vhodné na modeláciu gélových a akrylových nechtov bez použitia tipov. Vďaka nim môžete predlžovať nechty bez lepenia tipov. Samolepiaca šablóna sa založí pod voľný . Vhodné na gélové i akrylové nechty. Pripravíme si šablónu, ktorú odlepíme od podkladového papiera spolu s kolieskom.


Ním podlepíme časť formy. Forma na modelovanie gélových a akrylových nechtov bez tipov.

Papierové samolepiace formy na jedno použitie. V balení sa nachádza 12 . Používaním papierových šablón, alebo opakovateľných foriem na nechty , ušetríte na . Ozdoby, štetce, šablóny, tipy, organizéry, formy. OZDOBY NA NECHTY , TIPY, ORGANIZERY A FORMY. Rýchla navigácia k hľadanému produktu: kliknite . Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v hľadanom slove . Nalepíte si formy na nechty alebo použijete umelé tipy. Akryl veľmi rýchlo tvrdne.


Dual system form sú formy na modeláciu akrylových nechtov. Predstavujú novinku vo svete nechtového dizajnu a prinášajú so sebou množstvo výhod. Gélové nechtyŠABLONKY NA NECHTYStojan na formyDREAMNAILS SKGélové nechty a vlasy Clip in.


Nechty umenie kovovým displej - rôzne formy pre skvelý dizajn. Ilustrácia sa môže líšiť . NABA, Nail art ozdoby, šablony, štetce na nechty. Kvalitné samolepiace formy na nechty Semilac Hardi shaper Slim s ryskou sú originálne šablóny na presné tvarovanie a predlžovanie nechtového lôžka. Upper formy technológia je jedinečný spôsob predĺženia nechtov s použitím akrylu a gélu Ako predľžovať nechty ?

Ako urobiť nechty rýchlo a bezbolestne? NAIL BEAUTY MOMENT je profesionálny dodávateľ spôsobov lepiacej nechty na akrylové gélové gélové nechty na rozšírenie manikúru nail art tool (NF09). Behom chvíľky máte dokonalé tvary na všetkých nechtoch.


Formy sú vhodné pre TOUCH gély a akryl. NÁSTROJE A DOPLNKY ŠABLÓNY NA NECHTY Stojan na formy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky