piatok 29. apríla 2016

Skrinky na mieru

Okrem ponúkaných typov horných a spodných skriniek, je samozrejmosťou výroba atypických skriniek. Ani zďaleka tu nejde len o jednofarebné skrinky. Vieme pracovať aj s fototlačou, vďaka ktorej môžete dekorovať nábytok vlastným grafickým návrhom, stačí nám . Vyrábame predsieňové steny, skrine , botníky a vešiaky. Naša ponuka obsahuje kvalitné slovenské kuchynské linky na mieru , ktoré sú .

Treba však dbať na jeho kvalitu a prevedenie. Výroba nábytku na mieru - kuchyne, obývačky, spálne, kancelárie, stoly, dvere,. Sme malá firma s bohatými skúsenosťami v oblasti výroby nábytku na mieru. Podľa vašich predstáv vyrobíme kuchyne, postele, vstavané skrine , šatníky, detské . Výroba atypického kúpeľňového nábytku na mieru Bratislava, moderný dizajn.


Výroba, predaj a montáž kuchynských liniek, kuchynského nábytku a kuchynských štúdií. Kuchynské dvierka, skrinky , úchytky.

U nás si môžete zostaviť kuchyňu na mieru z typizovaných skriniek sami podľa svojich predstáv a lacno. Presvedčte sa že, lacné kuchyne na mieru sa dajú . Typickým príkladom použitia LDTD sú vstavané skrine , rovnako aj rôzny dizajnový. Ostatný nábytok na mieru - kúpeľňové skrinky a komody, vybavenie do . Moderné kuchynské linky, vstavané skrine , nábytok na mieru. Kúpeľňové skrinky na mieru. Sme rodinná stolárska firma, ktorá sa špecializuje na výrobu skriniek, vstavaných skríň, šatníkov a kuchýň.


Zjednodušene sa dá povedať, že skrinka sa skladá z korpusu, vnútorného vybavenia (napríklad zásuvka, drôtený program či iné kovanie) a . Vstavané skrine , obývačky, detské izby, spálne, kuchyne, kancelárie. Stolárstvo - výroba nábytku na mieru. Kuchyňu ponúkame ako typizované zostavy alebo si môžete zostaviť kuchyňu na mieru výberom samostatných skriniek. UHERINTERIER-Andrej-Uher-Cabaj- . Kombinácia prírodného odtieňu dub . Táto kuchyňa na mieru je typickým príkladom nášho riešenia rohových skriniek , ktoré treba vnímať ako ťažšie prístupný priestor kuchyne.


Ponúkame Vám kuchynské linky, vstavané skrine , nábytok na mieru , nábytok do vaších obchodných priestorov, barov, reštaurácií, zariaďovanie lekární.

Vyskladajte si z množstva kuchynských skriniek svoju vlastnú kuchyňu na mieru za normálnu cenu. Systém šatníkových skríň vám umožní zostaviť si skriňu na mieru. Našou špecializáciou sú vstavané skrine , kuchynské linky, kancelárske priestory, detské izby, samostatné komody a botníky – všetko na mieru , na základe .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky