streda 27. apríla 2016

Šrotovník na obilie a kukuricu

PANDORA na obilie aj celú kukuricu (vrátane oklasku). Ruský továrenský výrobok s masívnou kovovou konštrukciou. Melie obilniny, ako je kukurica , raž, ovos, jačmeň, atď.


Predstavujeme vynikajúci elektrický kladivkový šrotovník GOLIA 4V. Manuálny mlyn na obilie , kukuricu SPRINT. Predám kamenný šrotovník továrenskej výroby, ( ŠROTOVNÍK KUNC SKP POSTUPICE KAMENNÝ )je určený na mletie obilia a kukurice , my sme mleli len .

Väčšina chovateľov domácich zvierat sa nezaobíde bez šrotovníka na obilie. Vyrobiť si ho môžeme aj svojpomocne vo vlastnej dielni. SK : Elektrický šrotovník na obilie s barelom Mistral - malý domáci kladivkový šroťák na obilie, kukuricu , drvič zrno, šrotovačka, mlynček, mlyn na šrot.


Ponúkam kladivový šrotovník na obilie a kukuricu. Kvalitný šrotovník modernej doby. Prvá časť (spodná) je barel viď obr.


Elektrický mlynček, šrotovník na obilie , kladivkový šrotovník: Šrotovník na obilie ,. Mlynček na kukuricu a obilie.

Veľmi kvalitný a pritom cenovo dostupný liatinový šrotovník vhodný na mletie sladu, obilia , kukurice zrnkovej . POPIS PRODUKTU: Šrotovník na mletie obilia vrátane kukurice , raži, ovsa, jačmeňa a podobne. Je vybavený inovačným bezprašným kontajnerom. URALMAŠ-300T na obilie aj celú kukuricu (vrátane oklasku).


Továrenský výrobok s masívnou kovovou konštrukciou. Predám kladivkový šrotovník na obilie aj celú kukuricu (vrátane oklasku). Z boku je otvor s priemerom , . Je určený nie na priemyselné, ale občasné domáce hobby . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů šrotovník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Eletkrický šrotovník ama je určený na sracovanie zŕn z kukurice , pšenice, . Kladívkový šrotovník je určen pro zpracování zrn z kukuřice , pšenice,ovsa, ječmene, rýže, dále na fazole, kaštany a jiné plodiny.


Není určen pro zpracování. Vedro pre mlyn na obilie, l. Elektrické šrotovníky sú určené pre mletie obilnín - kukurice , raže, ovsa,. Je to drvička na obilie ( kukurica , raž, ovos, jačmeň, hrach a fazuľa a pšenica) s .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky