pondelok 15. augusta 2016

Whirlpool akp 461 ix

Tento nový design sa vyznačuje pravidelnými líniami a nerezovým hranatým madlom. Dvierka rúry sú vybavené dvojitým sklom. Internetový obcho dovoz pre celé Slovensko - Vstavané teplovzdušné rúry WHIRLPOOL AKP 4IX. Elektrické vstavané rúry WHIRLPOOL.


Samostatná teplovzdušná rúra s kruhovým ohrevným telesom z dizajnového radu ACTUAL v nerezovom prevedení.

Dôvod zaradenia do bazárového tovaru – výrobok má poškodený obal. Typ rúry: elektrický, Celková vnútorná kapacita rúry: L, Vnútorný objem 1. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Vestavná trouba v energetické třídě A. Celý popis a technické parametry.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Multifunkční vestavná trouba.

Popis a parametry WHIRLPOOL AKP 4IX. Marek Proche Zákaznická podpora. Bezodtlačková úprava nie. Dizajn Actual Farba nerez. Nastavenie funkcií elektronické.


Whirlpool představuje nové pečicí trouby v designu ACTUAL. Nejprodávanější - TOP 10. Samostatná horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem Údržba trouby je také neuvěřitelně jednoduchá a to díky povrchu . Vstavaná rúra WHIRLPOOL AKP 4IX rúra vstavaná WHIRLPOOL na splátky.


Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. SMART-CLEAN na vnitřní straně dvířek. Povrch je jednolitý, a tak se . Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Naše široká nabídka obsahuje samostatné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky