štvrtok 4. augusta 2016

Ručný mixér s misou

Vám poradí ako vyberať Mixéry a šľahače. Máte vybrané filtry: rucny mixer s misou. Ručný mixér v zaujímavom čiernom prevedení.


Vybavený sklenenou mixovacou misou a šľahacou nádobou so stojanom. Vďaka funkcii Turbo si mixér poradí aj .

PROFESSOR Tyčový mixér CZ603X . W tichým motorem je vybaven . Na prácu využíva odnímateľné metličky, vďaka ktorým sa mu tiež hovorí ručný šľahač. Prezrite si, ktoré mixéry najlepšie hodnotil dTest. Ručný šľahač , Príkon 4W, Dĺžka prívodného kábla: m, rýchlostných. Zobrazujem 1-produktov z celkom.


RUČNÝ MIXÉR S MISOU SOLID HM201B. Výrobky značky SOLID dodáva: SOLID CZECH a.

Robi s funkciou Turbo a poistkou proti náhodnému. Spoľahlivý mixér s misou nájde svoje využitie v každej jednej domácnosti. Až o rýchlejšie výsledky. Vylepšený príkon motora 4W Mixovacia technológia s kónickým tvarom . Nedávno mi doslúžil ručný šľahač , tak brázdim internet a hľadám niečo dobré. Rozhodujem sa či šľahač s otočnou misou alebo bez.


Overený ručný šľahač pre každodenné pečenie - s rotujúcou misou. Ktorý ručný šľahač s misou a stojanom vybrať do Vašej kuchyne? Rýchle mixovanie a ľahké miesenie. Elektrický ručný mixér s vysokovýkonným 3W motorom. So stojanom a plastovou misou.


Sekcia Ručné šľahače, Mixéry - inzercia, bazár - Inzerujte ľahko a rýchlo na Bazoši. Ja mám Zelmer, ale aj Philips,veľmi dobrá vec dám bielka a samé mieša,mieša. Ruční mixér Tefal QUICKMIX - Šlehejte bez námahy a bez držení mixeru díky automaticky otáčivé míse o objemu l . Dodanie do druhého dňa so službou DPDpri objednávke tovaru na sklade do 11: 00. Typ mixéra Stojan mixer Menovitý príkon 1Watt Objem misy mixéra l Počet stupňov otáčok Turbo režim Nie Ďalšie funkcie produktu 2- 2V Dĺžka .

Ruční mixér 450W, 2x šlehací metla, 2x hnětací hák z nerez oceli, délka přívodního kabelu 1m, variabilní volba rychlosti (5rychlostí), pulsní tlačítko, mísa z nerez . Cuore je moderná šľahač s elegantným dizajnom, ktorý Vám zaistí veľmi pohodlné použitie. Má rotačný misu a stojan, ktorý zaistí veľmi pohodlné použitie. Objavte radosť z domácich koláčov a zákuskov.


Mixovanie a šľahanie sa teraz stáva jednoduchším.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky