štvrtok 25. augusta 2016

Skrinka pod umyvadlo 40 cm

Vyrobená z drevotriesky odolnej . Inou výhodou skrinky pod umývadlo je, že Vám . Najpredávanejšie - skrinky pod umývadlo -Kolo. Skvelý dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Umyvadlo se objednává zvlášť.


Ušetríte: 9€ 8€.

KOLO REKORD skrinka pod umývadlo 40x,1cm hranaté, závesná, pravá, biela lesklá. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: cm. Barevné provedení lesklá bílá. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Andora má nadčasový design a proto se cítí doma jak v . Kvalitní skříňky pod umyvadla Jika - skříňky pro kombinaci s keramickými umyvadly.


Farebné prevedenie: korpus: biely, čelná plocha: lesklá dekor wenge. Hledáte koupelnová skříňka s umyvadlem 40cm ?

Závesy dvierok voliteľné . U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Nabízíme vám moderní skříňky,. Skříňka s umyvadlem cm. UMÝVADLO CM , KOLO LIFE! Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Farba: vpredu a telo - biela lesklá. Dvere s mäkkou zatváracou mechanikou. Jedna nenastaviteľná polica s . Náhradu Latus II, III, IV, V naleznete níže v alternativním zboží. POZOR: umyvadlo je nutné.


Elegatná a moderná malá skrinka s umývadlo m, vhodná do malej kúpeľne, alebo na toaletu. Kúpeľňová skrinka pod umývadlo KOLI.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky