pondelok 22. augusta 2016

Smaltovane vedra

Belis Vedro smaltované l. Kýbeľ smalt 4l LEVANDULE. Vedro smaltované využijete v domácnosti na uloženie najrôznejších potravín aj predmetov, tiež ako obal na kvetináč alebo . Díky tvrdému povrchu poskytují smaltované nádoby vysokou odolnost proti poškrábání a velmi snadno se čistí. Svrchní vrstva vědra není pórovitá, což zabraňuje . Praktická smaltovaná vědra.

Navíc smalt je absolutně zdravotně nezávadný. CURVER - Vedro, umelá hmota, 10l mix CURVER - Vedro, umelá hmota, 10l mix € € Ušetríte:. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Klasické smaltované vědro pro široké použití v domácnosti i na chlaupě. Objednávat u nás můžete kbelík, kýbl i vědro ze smaltu. Predám staré smaltované taiere,cena a predaj spolu.


Vědro má místy na okrajích odkleplý smalt z důvodu štosování při transportu, vnitřní části většinou nepoškozeny. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Smaltovane vedro , trosku poskodene, vid foto.

Výroba a prodej kvalitního, českého, smaltovaného nádobí. V našem sortimentu naleznete smaltované hrnce a pánve, smaltované hrnky, smaltovaná vědra , . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů smaltovaný kýbl. Popis: drobné stopy používání, zdobené. SMALTOVANÉ VEDRO „VINTAGE“. Vedro s povrchom z kvalitného bieleho smaltu a modrým kvetinovým dekorom má priemer centimetrov a obsah litra.


Môže sa použiť ako nádoba na vodu , . Inzeráty smaltovane vedra. Bezplatná inzercia, smaltovane vedra predaj a inzercia. Ilustračni obrazek, vědra mají různou barvu.


ORION Vědro smaltované 10l. Rozměr: výška 2 5cm, průměr cm. Obsah: litervonkajšia farba červený smalt, vnútri biela, čierny okrajPre každodenné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky